2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داستانش چیه

خوب نیست

یه پدر بسیااار کثیف دوتا پسر داره که از دوتا زن جداست 

پسرا ازش میخوان که خونه رو بفروشن و بکوبن و مایه دار بشن اما هیچ جوره قبول نمیکرده

همه ش دنبال زنا بود و کثافت کاری میکرد 

تا یه روز یه زنو میبینه که دنبال خونه میگشته چشمش میذه دنبالش و میاره خونه بالاشونو بهش اجاره میده 

پسر بزرگش هم عاشقش میشه 

زنه اول به پدره چراغ سبز نشون میده اما عاشق پسرش بوده 

پدره با پسره خییییلی کل کلای بد داشت سر دختره

تا اینکه دختره میگه من عاشق پسرتم

پدره هم میدزده ش و میبره بهش تجاوز میکنه و میکشدش و میاره تو باغچه خونه چالش میکنه اونجا نشون داد که یه جنازه دیگه م هست که یعنی مادرپسر دومیشه 

اونم کشته و چال کرده بعد بهش انگ میزد که با فلانی بهم خیانت کرد و دلیل اینکه خونه رو نمیفروخت هم همین راز بود

دست آخر پسرا پیگیر میشن و میپرسن از باباعه که دختره کو؟ و هکه درارو میبندن به روش که اعتراف کنه چون هم شراب خوار و هم معتاد بود و وابسته به خیلی چیزا بود

این پدره هم خییییلی وحشی میشه یکی پسراشو خفه میکنه اونیکی هم با چاقو زخمی میکنه دست آخر پسر بزرگه پدرو میکشه و هر سه میمیرن 

حدودی اینه 

ولی کلا همه چیزش از دیالوگاش از کارگردانیش از فضایی که نشون میده فضای خونشون خبیییییلی بد و حال بهم زنه 

وای به جاییش پدره استفراغشو میبره میریزه تو سر پسر کوچیکه همیشه هم بهش میگه حروم زاده تو پسر من نیستی تو پسر فلانیی

خوب نیستیه پدر بسیااار کثیف دوتا پسر داره که از دوتا زن جداست پسرا ازش میخوان که خونه رو بفروشن و بک ...

اصلا فیلم خوبی نبود حالم بد شد دیدم اینقدر ازش تعریف میکردن

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
خوب نیستیه پدر بسیااار کثیف دوتا پسر داره که از دوتا زن جداست پسرا ازش میخوان که خونه رو بفروشن و بک ...

اه حالم بهم خورد خوب شد ندیدم چقدر کثافت از اون پدر و اون فیلم میریزه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792