2789

آب نمک قرقره کن ، یکم سرکه سیبم بریزی تو آب نمکت شنیدم که خوبه 

سرخکردنی نخور ، ترکیب آب عسل لیمو زردچوبه بخور

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

واي منم صبح پاشدم ديدم گلوم داغونه

اب نمك غرغره كن 

اب جوش بخور قرص سرما خوردگي هم خوبه عسل اگه دارين يه قاشق بخور ببخشين ميشه يه سر به تايپكم بياين

گاهی آدم ترجيح ميدهد دركش كنند تا اينكه دوستش بدارند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آب نمک قرقره کن ، یکم سرکه سیبم بریزی تو آب نمکت شنیدم که خوبه سرخکردنی نخور ، ترکیب آب عسل لیمو زرد ...

چشم امتحان میکنم

اصلا طاقت گلو درد رو ندارم میسوزه یجوریه اه

واي منم صبح پاشدم ديدم گلوم داغونهاب نمك غرغره كن اب جوش بخور قرص سرما خوردگي هم خوبه عسل اگه دارين ...

خوردم قرص سرماخوردگی الان

الان برم آب نمکم غرغره کنم. 

چشم امتحان میکنماصلا طاقت گلو درد رو ندارم میسوزه یجوریه اه

آره منم هربار اینجوری میشم عزا میگیرم ، آخه بد مریضم هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

خوردم قرص سرماخوردگی الانالان برم آب نمکم غرغره کنم.

عالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوردم قرص سرماخوردگی الانالان برم آب نمکم غرغره کنم.

ارهه يكم غليظ درستش كن اگه يه كوچولو هم ازش حواست نبود خوردي خيلي خوبه كه بمونه رو گلوت 

گاهی آدم ترجيح ميدهد دركش كنند تا اينكه دوستش بدارند