2777
2789
عنوان

وزن جنین

517 بازدید | 20 پست

من کلا 5کیلو اضافه کردم تو این 34هفته.32هفته رفتم سونو وزن جنین 1700بود گفتن کاملا نرمال. دیروز دفترم گفت بچه ات درشت نمیشه نهایتا 3کیلو بشه .چیکار کنم همون 3بشه حداقل میترسم به سه هم مدرسه.دوباره کی میفرستم سونو؟

بچه خاهر من ۲کیلو بود پسرمن ۳و۳۰۰باهم همسنن رشدش از پسر من بهتر بود اشکالی نداره .ولی چجوری فقط ۵کیلو اضافه کردی ماک ب تمام معنا ترکیدیم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خاهر من ۲کیلو بود پسرمن ۳و۳۰۰باهم همسنن رشدش از پسر من بهتر بود اشکالی نداره .ولی چجوری فقط ۵کیل ...

من قدم 175 هست و زنم قبل بارداری 67بود.الان 72اون چون کلی لیدی میل خوردم باضافه کردم .اصلا غذا ندارم 

سلام منم ٣٢ هفته رفتم وزنش دو كيلو بود الان منتظر سونو بعديم ببينم چقد اضافه كرده اميدوارم سه كيلو ب ...

عزیزم بعد از ۳۲ هفته دیگه سونو بعدی کی هست؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من قدم 175 هست و زنم قبل بارداری 67بود.الان 72اون چون کلی لیدی میل خوردم باضافه کردم .اصلا غذا ندارم ...

وای خدااا مگه میشه من قدم ۱۶۵ وزنم ۶۰بود تا اخر بارداری شدم ۸۰یعنی در حد خرس میخوردم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

اين ماه اخر وزن گيريه جنينه نگران نباش الان شش هفته ديگه مونده اين شش هفته مرتب كباب بخور و اجيل و بستني 

خواهر شوهر خودم تو هشت ماه رف سونو دكتر بهش گف خانوم بچه وزنش زياد نيس ضعيفه امااااا زماني ك اومد بدنيا ٣٦٠٠ بود الانم پنج ماهشه ماشالله ده كيلوعه 😍😂 تپله ماشالله 

پس به حرف دكتر اهميت نده 

ماه نهم ي سونو ديگه داري الان من ده روز ديگه سونو دارم 

عزیزم یعنی تو هفته چند سونو میدی دوباره؟ من تو ۳۳ هفته دادم ۱۸۰۰ بود نی نی.. دکتر گفت کمه وزنش ... 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم یعنی تو هفته چند سونو میدی دوباره؟ من تو ۳۳ هفته دادم ۱۸۰۰ بود نی نی.. دکتر گفت کمه وزنش ...&n ...

وزن نی نی من 32هفته رفتم 1700بود. دکتر سوتو و خودم گفت کاملا نرمال نه میشه گفت کمه نه تپله، تو جدول نگاه کردم همین بود