2777
2789
عنوان

ولی تنهایی رو خیلی قبول دارم🍓💅

125 بازدید | 20 پست

از یه عده بی شخصیت بیشعور همکلام شدن بهتره ولی کلا تنهایی رو دوست دارم کتاب‌ بخون آهنگ گوش بده فیلم ببین ورزش کن درستو بخون و.... یه زندگی عالی 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سایت چرخیدن یادت رفت😅

آره توسایتم هستم با توییتر و فلیکس دراما🤣🤌🏻

راس میگی الانم خابم میاد راحت میرم میخابم بدون اینکه مجبور باشم از کسی اجازه بگیرم یا هی اطلاع بدمو هی بم زنگ بزنه از خواب بیدارم کنه الانم خابم میاد نمی‌دونم دارم چی میگم 🥱🥱😂شب بخیر😂✋🏻

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
توخونه بالباس راحتی لم میدی چاییتومیخوری فیلمتونگاه میکنی اینایی که هرروزبیرونن درک نمیکنم

بیرون بری کاری داشته‌ باشه درک میکنم مثلا باشگاه بری خرید بری واسه درس کلاس اینا زبان و... حله ولی بیخود بری بگردی نه خونه راحت ترم

توییتر میدونم ولی اون فلکس دراما چیه😅

یه برنامه ست سریال های کره ای چینی ژاپنی و تایلندی میزاره ولی بیشتر کره ای قسمت کامنت اینا هم داره کاربری درست کن اینا 

راس میگی الانم خابم میاد راحت میرم میخابم بدون اینکه مجبور باشم از کسی اجازه بگیرم یا هی اطلاع بدمو ...

یادم رفت بگم زندگی بدون پارتنر هم قبول دارم کنار همه اینا🤣💅🍓 شبخیر

یه برنامه ست سریال های کره ای چینی ژاپنی و تایلندی میزاره ولی بیشتر کره ای قسمت کامنت اینا هم داره ک ...

اهان من سریال ویچر بود دیدم میگن فصل جدیدش اومده میخوام اونو ببینم😅کره ای فقط جومونگ و بازی مرکب و یدونه اون پزشک اعظم میگفتن از آینده رفته بود گذشته اونو دیدم😅

کاربری دست۱۰نفر میباشد