2777
2789
عنوان

قرص افسردگی

249 بازدید | 35 پست

خانما من چندماهه تحت نظر روانپزشک قرصای ولبان، بوسپیرون و اس سیتالوپرام رو مصرف میکنم

قبلا وقتی رابطم به مشکل میخورد و طرفم سرد میشد دیوونه میشدم میرفتم التماسش که برگرده چون واقعا عاشقش بودم

اما اینبار چند روزه که ولم کرده و برای همیشه رفته ولی دیگه مث قبل نیستم و حس میکنم هیچ حسی ندارم نه حس شادی نه غم حتی عکسای دو نفرمونم زدم پاک کردم

نه اینکه دوسش نداشته باشما اتفاقا خیلی دارم ولی حس میکنم دیگه هیچ حسی ندارم واسه بودن یا نبودنش

بنظرتون اثرات این قرصاست یا چی؟ 

اثر قرصاست ادامه بده قطعش نکن

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله حتما ادامه میدم🥲

غصه نخور منم میخورم ‌ دنیا ک بهتر نمیشه راحت ترین راه همینه

انسان موجود ناشناخته و عجیبیه، هرکسی یه شحصیت داره خیلی دقت کن رو به کار بردن کلمه"همه" ! همه پسرا بدن همه دخترا بدن همه خیانتکارن همه و همه...! خیلی کلمه سنگینیه حتی یه استثنا میتونه اون کلمه رو بی اثر کنه..! معتقدم سرنوشت آدما رو سه ضلع میچرخه یکی تاثیر عمل خودته بر زندگیت یکی تاثیر عمل دیگرانه بر زندگیت و یکیم قانونای تغییر ناپذیر دنیا(مثل زلزله سیل مرگ و...!) معتقدم انسان خوب سخت ترین اتفاقات رو تجربه میکنه چون ذات دنیا منفیه و با هرچی مثبته بد تا میکنه و منفی میسازه براش! معتقدم فقر مادر بدبختیاست اکثر مشکلات و اتفاقات بد ناشی از فقره ..! به هرچی خودت ساختی افتخار کن اما برای چهرت ، پول بابات ، قدت ، هوشت ، شانست یا هر چیزی که دیگران برات ساختن مغرور نشو !!نه خیلی ذوق چیزیو داشته باش و نه از چیزی خیلی بترس چون گدر زمان خیلی از ذوقا رو از بین برده و خیلی چیزا رو تکراری کرده و خیلی از چیزاییم ک میترسیدی رو مجبورت کرده بپذیریشون و عادی بشه ..!

اس سیتالو پرام که مصرف میکنی مال کدوم شرکت هست

نمیدونم بخدا😂

فقط اینو میدونم قبلا ده مصرف میکردم انگار خیلی فایده نداشت ولی الان ۲٠ مصرف میکنم حس میکنم خیلی بی حس شدم نسبت به همه چی

غصه نخور منم میخورم ‌ دنیا ک بهتر نمیشه راحت ترین راه همینه

اره واقعا تو دنیای مسخره ای هستیم باید با قرص خودمونو سرما نگهداریم

میگم شما پسری یه سوال ازتون بپرسم؟ 

من مصرف میکنم فایده نداره واسه همین پرسیدم

سیتالوپرام مصرف میکنی یا اس سیتالوپرام

من خودم اوایل خودسر اسنترا مصرف کردم اصلا با بدنم نمیساخت بدتر افسردگی شدید گرفته بودم

بعد که با یه پزشک گرفتم اونم اصلا حالم با قرصاش بهتر نشد

ولی پزشک دومی خیلی خوب بود بنظرم

اره واقعا تو دنیای مسخره ای هستیم باید با قرص خودمونو سرما نگهداریممیگم شما پسری یه سوال ازتون بپرسم ...

بله چرا ک نمیشه بفرمایین