g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 عنوان چرا نچسبم من 120 بازدید | 13 پست کسی باهام ارتباط نمیگیرهکسی ادم حسابم نمیکنه کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست 1404/08/11 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elli23 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4417 اینطوری نیست 🫠شاید مشکل از بقیه باشه قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 اینطوری نیست 🫠شاید مشکل از بقیه باشه نه کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 گور باباشون پدسگا خیلی بده کسی ادم حسابت نکنه کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 چرا نه؟ شاید چون نچسبم کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 سگ کی باشن قوی باش بابا سالهاست قویم🖤 کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
elli23 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4417 شاید چون نچسبم خب چرا همچین فکری میکنیییوقتی خودت درمورد خودت اینجوری فکر میکنی از بقیه چ انتظاری داری اخهتا خودت خودتو دوست نداشته باشب کسیم قرار نیس دوست داشته باشهاعتماد ب نفستو بالا ببر قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 خب چرا همچین فکری میکنیییوقتی خودت درمورد خودت اینجوری فکر میکنی از بقیه چ انتظاری داری اخهتا خودت ... ممنون خانم مهربون و بادرک و کمالات حتماا🖤 کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
elli23 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4417 ممنون خانم مهربون و بادرک و کمالات حتماا🖤 اینطور نیست عزیزم لطف داری🥲❤️🩹امیدوارم موفق باشیییهیچوقت خودتو دست کم نگیر ب خودت احترام بزار تا بقیه ام تورو محترم بدونن قلبی خسته از تپیدن... :)🖤
g_a_z_a_l_e_h مدیر استارتر عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1885 اینطور نیست عزیزم لطف داری🥲❤️🩹امیدوارم موفق باشیییهیچوقت خودتو دست کم نگیر ب خودت احترام بزار تا ... اوکی بیبی حتمامرسی بابت حس و انرژی مثبتتموفق و معین باشی🖤 کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست
elli23 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 4417 اوکی بیبی حتمامرسی بابت حس و انرژی مثبتتموفق و معین باشی🖤 قربونت برم ممنون💕 قلبی خسته از تپیدن... :)🖤