2777
2789

آقایون لطفا نیاید

خانم های عزیز لطفا اگه حالتون بد میشه حالت تهو میگیرید این بحث ها رو دوست ندارید لطفاً از تاپیک خارج شید

بنده دارم از الان میگم که بعدا به بنده و مادرم فحاشی نکنید و بهم توهین نکنید 

من واقعیتش چند وقته هر چی میخورم سه چهار بار باید برم دستشویی و موقع دستشویی کردن معقدم میسوزه و به زور و با زجر مدفوع خارج میشه و خیلی احساس درد و سوزش میکنم ،

کسی همچین تجربه ای داشته ؟ لطفا خانم هایی که میتونن کمک کنند راهنماییم کنن

شقاق عزیزم. زودتر درمان کن بواسیر نگیری 

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روده مسیله مهمیه لطفا یه دکتر گوارش برو و اگه گفت کولونوسکوپی انجام بده جدیدا چندتا از نزدیکان من مشکل پولیپ روده داشتن که یکیشون با کولونوسکوپی درمان شد یکی هم قسمتی از رودش رو با جراحی برداشتن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

روده مسیله مهمیه لطفا یه دکتر گوارش برو و اگه گفت کولونوسکوپی انجام بده جدیدا چندتا از نزدیکان من مش ...

پسر من تنبیله روده گرفته 

خطرناک نباشه 

بزرگ شد خوب میشه سه سالشه 

الان پودر میریزم تو شیرش بهش میدم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40