2777
2789

چرااااااااا آخرش اینجوری بود؟

پیدین نباید به کیت می رسید باید به کای می رسید

جلد دیگه ای نداره یا اگه داره در حال نوشتن هستش؟

واییییییییییی چه غلطی کردم این کتاب رو خوندم چرا اینقدر پایانش بد بود باید به کای می رسید نه کیت 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

جلد سوم داره به اسم بی ترس، ترجمه هم شده تا الان، برو بخر بخون وگرنه برات اسپویل میکنم ها

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدرتمند

اون جلد فرعیه راجبشخصیت فرعی

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ادامه اش توی اونه؟ یعنی توی اون کای و پیدین بهم می رسن یا من باید همینطوری حرص بخورم

تو جلد سوم fearless به هم میرسن تازه کای پادشاه ایلیا میشه یه دختر هم داره😁

خوندنش تاثیری داره؟

راجع به دوست پیدینه، آره بنظرم باید خوند

خوندنش تاثیری داره؟

نه اصلا هیچ تاثیری نداره اینطور که من شنیدم خودم هم نخوندم با اینکه دارمش و کاملا داستان بی پروا رو فهمیدم همون ادامه ناتوان هستش

واسه همین من نخوندمش یک راست رفتم سراغ بی پروابی باک همون بی پروا هستش یا نه جداست؟

نه دیگه بی باک جلد سومه جلد اخر

راجع به دوست پیدینه، آره بنظرم باید خوند

مرسی

کتاب جدید سفارش دادم این یه جلدو ماه بعد میخرم🥹

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تو جلد سوم fearless به هم میرسن تازه کای پادشاه ایلیا میشه یه دختر هم داره😁

اخیشششششششششششش فکر کردم اینم مثل دختر مهتاب یک پایان افتضاح و گند داره🤣

اخیشششششششششششش فکر کردم اینم مثل دختر مهتاب یک پایان افتضاح و گند داره🤣

ولی دلت قراره واسه کیت بسوزه ها