2777
2789
عنوان

امشب بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 5316 بازدید | 242 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم برام سخته خیلی سخت ولی خب غذای بیرون هم هزینه هاش زیاده هم خب بلاخره آدم خسته میشه خیلی با غذای ...

اخ دقیقاااا بخدا دوتا ساتدویچ میشه هردفه ۶۵۰

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

هر روز دارم درست میکنم عجیبه ک درست نمیکنی شاغل هم باشی هر از گاهی بوی غذا تو خونت. بیاد بوی زندگی

شاغلم‌نیستم خاک تو سرم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

صفای خونه به عطر غذاشه چجوری تحمل میکنی گاهی واقعا حال اشپزی نیست مثلا ماهی یکی دوبار پیش بیاد ن همی ...

خیلیییی خوبه منم مامان همیشع غذاش ب راهه اما من نه خیلی گشادم واسه غذا

آره ب خدا چرا آخه 😂من ماهی 40 میگیرم 😁

واااای چ خوووب کاش پسر خوب بود معرفیت میکردم خداییش این بخواد تورو بگیره باید دوجا کارکنه پس😂معلمه خقوق کم

شاغلم‌نیستم خاک تو سرم

واقعا؟سه سال؟منم ی ک هم شام میزارم هم ناهار نزارم بچه هام خودمو میخورن 🤣😂همسرم هم معده اش ب غذای بیرون حساسه و شک داریم تمیز باشن و سالم ما شاید سالی یبار بیرون. غذا بگیریم اونم پیتزا فقط

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

وای 😄 😄 بهش بگو از این بهتر گیرت نمیاد 😁

واااای رفته مدرسه وگرنه میرفتم‌میگفتم خاک توسرت ک زن‌نمیگیری🤣