2777
2789
عنوان

نذر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبسم جان به نیتت زیارت عاشورا برای حضرت علی اصغرمیخونم فردا.انشالله که زود زوددلت شادمیشه

ممنون از لطفت عزیزدلم ... انشالله هرچی از خدا بخوای بهت بده . پناه بر نفس پاک شما دوست عزیز

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا کاغذش رو ازم گرفت گفت این ذکر تایید شده نیست!!! اما تسبیح سبزش هنوز دارم قبل عید گرفتم

الهی مرا آن ده که آن به
عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا  ...

نه من اصفهانم. نمیدونم والا 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا  ...

البته اون خانمی ک بهم داد گفت تهران بهم دادن😕 من نمیدونم این ذکر انجام بدم بعد بدم دست مردم حاجت روا نشن اونوقت ناامیدی براشون به وجود بیاد

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
البته اون خانمی ک بهم داد گفت تهران بهم دادن😕 من نمیدونم این ذکر انجام بدم بعد بدم دست مردم حاجت رو ...

دقیقا👌 پس  احتمالا حکمتی بوده که از تهران بدستت رسیده انشاالله حاجتت روا بشه معمولا اینجور ذکرا سینه به سینه رسیده بدست ما ولی منبع رسمی نداره مثل ختم بسم الله که فوق العاده مجربه اما منبع موثقی نداره

الهی مرا آن ده که آن به
سلام گلم حاجت گرفتی ؟

سلام  عزیزم نه هنوز ولی همچنان امیدوارم  ... انقد خواب دیدم  چهله های مختلف  گرفتم  این خوابم کلا یادم رفته بود الان ریپلایم کردی یادم افتاد😁  البته این اولین خوابی  بود که  وسط اولین چهله ی عمرم دیدم  

سلام عزیزم حاجت گرفتین

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س»