2777
2789
عنوان

نذر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 10011 بازدید | 60 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تبسم جان به نیتت زیارت عاشورا برای حضرت علی اصغرمیخونم فردا.انشالله که زود زوددلت شادمیشه

ممنون از لطفت عزیزدلم ... انشالله هرچی از خدا بخوای بهت بده . پناه بر نفس پاک شما دوست عزیز

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا کاغذش رو ازم گرفت گفت این ذکر تایید شده نیست!!! اما تسبیح سبزش هنوز دارم قبل عید گرفتم

الهی مرا آن ده که آن به
عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا  ...

نه من اصفهانم. نمیدونم والا 

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

عزیزم اینو تو امامزاده صالح نگرفتین؟ اخه به منم اونجا دادن اما فقط تسبیحش بمن رسید مسئول اونجا  ...

البته اون خانمی ک بهم داد گفت تهران بهم دادن😕 من نمیدونم این ذکر انجام بدم بعد بدم دست مردم حاجت روا نشن اونوقت ناامیدی براشون به وجود بیاد

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

البته اون خانمی ک بهم داد گفت تهران بهم دادن😕 من نمیدونم این ذکر انجام بدم بعد بدم دست مردم حاجت رو ...

دقیقا👌 پس  احتمالا حکمتی بوده که از تهران بدستت رسیده انشاالله حاجتت روا بشه معمولا اینجور ذکرا سینه به سینه رسیده بدست ما ولی منبع رسمی نداره مثل ختم بسم الله که فوق العاده مجربه اما منبع موثقی نداره

الهی مرا آن ده که آن به
سلام گلم حاجت گرفتی ؟

سلام  عزیزم نه هنوز ولی همچنان امیدوارم  ... انقد خواب دیدم  چهله های مختلف  گرفتم  این خوابم کلا یادم رفته بود الان ریپلایم کردی یادم افتاد😁  البته این اولین خوابی  بود که  وسط اولین چهله ی عمرم دیدم  

سلام عزیزم حاجت گرفتین

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س»