2777
2789
عنوان

نذر مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 60 پست
اونایی که نی نی میخوان ..این چهله برای منتظراست ..حتما انجامش بدید و مطمین باشید بی جواب نمیمونید... ...

منم نذر علی اصغر کردم زیارت عاشورا وسط چهله  خواب معنوی هم دیدم که سر دیگ نذری هستم سلام زیارت عاشورا رو دیگ  نوشته شده بود فعلا حاجت روا نشدم امیدوارم حضرت ناامیدم نکنه 😔😔چون به هرکی خوابمو تعریف کردم گفتن حاجت رواییه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نذر علی اصغر کردم زیارت عاشورا وسط چهله  خواب معنوی هم دیدم که سر دیگ نذری هستم سلام زیارت ...

عزیزم بهتره دوباره چهله بگیری و ایندفعه بیشتروبدون کوچکترین گناهی  وبا تزکیه انجامش بده ..ان شاءالله به حاجتت برسی 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
عزیزم بهتره دوباره چهله بگیری و ایندفعه بیشتروبدون کوچکترین گناهی  وبا تزکیه انجامش بده ..ان شا ...

مرسی عزیزم حتما ان شالا شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده واسه منم دعا کن گلم 

چرا چهارشنبه سوم .. ببخشید واسم سواله چطور انقدر مطمین هستید؟

من دبیرستان که بودم یکی از دوستام تو کلاس این ختمو بم داد زیرش نوشته بود چهارشنبه سوم میرسین من دوسه بار خودم انجام دادم یکیش چهارشنبه سوم شد یکیشم چهارشنبه دوم خیلی موثره و مجربه

من دبیرستان که بودم یکی از دوستام تو کلاس این ختمو بم داد زیرش نوشته بود چهارشنبه سوم میرسین من دوسه ...

چقدر خوب..ممنون خانومی 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

مرسی عزیزم حتما ان شالا شما هم هرچی از خدا میخوای بهت بده واسه منم دعا کن گلم 

محتاجم به دعا.حتما حتما برات دعا میکنم.ان شاءالله به مراد دلت برسی 

این ختم شیخ نخودکیه خیلی خیلی حاجت میده امروزم ۴شنبه اس حتما بخونین

عزیزم ۳ هفته باید خوند یا ۲ هفته میخونی هفته ی سوم حاجت میگیری؟

بلندترین ارتفاع برای سقوط افتادن از چشم امام زمان است
من دبیرستان که بودم یکی از دوستام تو کلاس این ختمو بم داد زیرش نوشته بود چهارشنبه سوم میرسین من دوسه ...

حرفات چقدر بهم روحیه و انرژی داد منم حتما انجامش میدم ان شاءالله

از چهارشنبه دوم تا چهارشنبه سوم هم باید این ذکرارو بگیم؟؟ یا ن دیگه

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎
ببخشید من الان پریودم میشه این نذر رو انجام بدم ؟ منم چ مصیبتها که نکشیدم تا باردار شم ولی هرماه انت ...

تبسم جان انشالله که یه بچه سالم وصالح میاری که هروقت نگاهش کردی فقط بزرگیه خدارو توش ببینی

انقد زندگی بدگذشته که از مرگ هراسی نباشه💔
تبسم جان انشالله که یه بچه سالم وصالح میاری که هروقت نگاهش کردی فقط بزرگیه خدارو توش ببینی

خدا از دهنت بشنوه عزیزم یعنی اگه بچه دار شم تا آخر عمرم سجده شکر میزارم ... خدایا خودت حاجتمونو روا کن یا الرحمن الراحمین

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

خدا از دهنت بشنوه عزیزم یعنی اگه بچه دار شم تا آخر عمرم سجده شکر میزارم ... خدایا خودت حاجتمونو روا ...

تبسم جان به نیتت زیارت عاشورا برای حضرت علی اصغرمیخونم فردا.انشالله که زود زوددلت شادمیشه

انقد زندگی بدگذشته که از مرگ هراسی نباشه💔