mikoo88 مدیر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 1639 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 209 پست فلسفه این حس ششمیا رو که تو سایت میگن نمیفهمن یعنی چی دقیقا 😂 چی میکنن چی کارن 1404/08/10 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamsaleh عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 4551 دی یا اسفند میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنمچجوری اشنا میشم اسمم لعیا بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 هم دانشگاهیم مطمئنم اون حس داره چون گفته ولی من حس یه همکلاسی رو بهش دارم نه بیشتر حواست باشه مختو نزنه من اینطوری شدم من وایسادم منو نمیشه کشت
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 حس میکنی هیچ وقت مهاجرت نمیکنم کانادا یا استرالیا؟از شغل ایندم چی حس میکنی؟درسته حس میکنم اینجا موندگاری والا دروغ چراادمی هستی تو شغلت موفق میشی حسابی چون تلاشگری من وایسادم منو نمیشه کشت
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 حس میکنم اینجا موندگاری والا دروغ چراادمی هستی تو شغلت موفق میشی حسابی چون تلاشگری کاش برم🥺ممنونم عزیز اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10772 خب مديتيشن باعث افزايش اعتماد به نفس ميشه و براى حافظه و هوش م خوبهباعث افزايش تستسترون هم ميشهاصن خ ... 🙁واووووووو چ جالب جدی باعث اعتماد ب نفس،میشه 🫠😂😂حافظه ام ک شکر خدا خوبه فعک نمیکردم انقدر خوب باشه Death cause overdose by thinking too much🧠💥
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 حست میگه چرا خواست جدا بشیم؟ اوه ببین جدای حس ششمپسرا وقتی میگن کات یعنی یکیو زیر سردارن من وایسادم منو نمیشه کشت
rm8076 عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 431 اوه ببین جدای حس ششمپسرا وقتی میگن کات یعنی یکیو زیر سردارن هعی
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 5615 حواست باشه مختو نزنه من اینطوری شدم همه میدونند تو دانشگاه به کسی رو نمیدم ، اهل دوستی و اینا نیستم زود گول بخورم 4 سال دوسم داره
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 کاش برم🥺ممنونم عزیز توهم حست خوبهعکس جدیدمو دیده؟هنوزم حسی داره؟ من وایسادم منو نمیشه کشت
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 همه میدونند تو دانشگاه به کسی رو نمیدم ، اهل دوستی و اینا نیستم زود گول بخورم 4 سال دوسم داره عاخیی الهیییی🥲 چرا نمیخوایش من وایسادم منو نمیشه کشت
maryamsaleh عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 4551 حس میکنم بچس .ادم مسئدلیت پذیری نیس میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنمچجوری اشنا میشم اسمم لعیا بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9717 میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنمچجوری اشنا میشم اسمم لعیا حسی نگرفتم عزیزم من وایسادم منو نمیشه کشت
کیچو عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 5615 عاخیی الهیییی🥲 چرا نمیخوایش از ازدواج بدم میاد ، مجردی رو دوست دارم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 توهم حست خوبهعکس جدیدمو دیده؟هنوزم حسی داره؟ من حس میکنم نه ندیده راسش حسی هم بعیدمیدونم یا فعلان نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته