2777
2789
عنوان

خانمای دختردار بیایید

73 بازدید | 11 پست

دخترم 4 سالشه رفت بالا کابینت از بالا افتاد پایین خورد به لبه تیزی لباسشویی گفت مامان مثانم درد گرفته نگاش کردم خونی شده بود یه ذره از پایین بریده این بریدگی خوب میشه😢

اوووف💔

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای خدا رحم کرده 

اگر زخمه فقط اره خوب میشه خداروشکر با سر نخورده 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
زخم شده با دستمال پاک کردم دیگه پمادی چیزی نزدم گفتم شاید بسوزه😢

اره شاید دردش بگیره 

ببر ملایم بشورش که عفونت نکنه بعد یکم پماد بزن 

اگر خیلی زخمش عمیقه ببر دکتر فردا 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره شاید دردش بگیره ببر ملایم بشورش که عفونت نکنه بعد یکم پماد بزن اگر خیلی زخمش عمیقه ببر دکتر فردا

نه عمیق نیست ولی بریده بود بچه س دکتر چیکار میکنه؟ نشستم نذاشت ترسید فقط پاک کردم خوابید 

نه عمیق نیست ولی بریده بود بچه س دکتر چیکار میکنه؟ نشستم نذاشت ترسید فقط پاک کردم خوابید

خب اگر عمیق نیست خوب میشه نگران نباش 

اشکال نداره فردا که دردش کمتر شده بشور روش پماد بزن سریع خوب میشه