2777
2789
عنوان

سلام تو اینستا یه پسره

164 بازدید | 21 پست

می‌گفت یکسال شبانه روز درس خوندم کتابارو جوییدم قبول نشدم واسه ارشد رشته زبان پس چجوری بعضیا راحت قبول میشن ؟ می‌گفت تمام منابع رو کامل و عمیق خونده بودم خیلی عصبی و ناراحت بود 

من دلسرد شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چی میخوای؟ منم منبع پیدا نمیکنم

آموزش زبان ارشد 

می‌گفت تمام گرامر پایه و کتاب 405 واژه رو جوییده بوده و کلی منابع دیگه ولی قبول نشده دولتی 

مگه میشه ؟ چرا بنظرت بعضیا تا این حد میخونن قبول نمیشن 

آموزش زبان ارشد می‌گفت تمام گرامر پایه و کتاب 405 واژه رو جوییده بوده و کلی منابع دیگه ولی قبول نشده ...

گفت کتاب ۴۰۵؟اگه گفته که مطمئنی کتاب هارو جویده بود؟

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

دروغ گفته قبولی یا حتی رتبه زیر 100 ارشد اوردن خیلی راحت تر از کارشناسیه

راحته؟ چطور؟ خیلی شرکت کننده زیاده خانما همه دنبال ادامه تحصیلن وقتشون از آقایون آزادتره خیلی درس میخونن میدونی که چقدرم نکته ای میخونن 

گفت کتاب ۴۰۵؟اگه گفته که مطمئنی کتاب هارو جویده بود؟

خودش می‌گفت با عصبانیت و ناراحتی به تیکه از اتاقشم فیلم گرفته بود پر از کتاب و جزوه دور و برش بود با کلی دست نوشته و نکته برداری و ...

دوستم واسه ارشد یه سال خوند رتبش یه رقمی شد تازه روانشناسی که تعداد داوطلباش خیلی زیادتر از رشته زبا ...

Wow منم از همون تعجب میکنم یکی از دوستامم با اینکه همش سفر و مهمونی بود ارشد دانشگاه تهران رشته آزمایشگاه قبول شد 

منم میگم آخه چجوریه که یکی راحت قبول میشه یکی خودشو می‌کشه آخرشم می‌ره دانشگاه آزاد 

راحته؟ چطور؟ خیلی شرکت کننده زیاده خانما همه دنبال ادامه تحصیلن وقتشون از آقایون آزادتره خیلی درس می ...

رشته زبان و نمی‌دونم ولی مهندسی برق می‌دونم 3 تا درس ضریب بالا 50 بزنی رتبه زیر 100 میاری 

Wow منم از همون تعجب میکنم یکی از دوستامم با اینکه همش سفر و مهمونی بود ارشد دانشگاه تهران رشته آزما ...

بعضیا باکیفیت درس نمیخونن یا پایه ضعیف دارن

تاثیر سرعت یادگیری هم نمیشه نادیده گرفت 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿