2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1901 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیخیال حسودی میکنن اسم ابجیم کیاناس همه میگفتن کیانا چیه 😒

کیاناس عالیه😄😄⁦❣️⁩

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
والا فرنیا هم چار نفر شنیدن بیشترم شنیدن 

نمیدونم 

خوش نام باشه ان شاالله 

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
زن بابات؟

اره چطور؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

کلا خوبه هم ایرانیه هم با معنی،توجه نکن به دیگران یه اسم اصیل انتخاب کردی

اسم سلیقه ایه هیچ اسمی رو همه نمیپسندن برا هر اسمی مخالف وجود داره

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

یعنی اجداد باشکوه .اصل دارنده اصل نصب اصالت .نیکاکان اصیل 

من خیلی شنیدم اسم فرنیا رو خیلیا میزارن

از نظر من حرف نداره گلم🎈✨

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره