2777
2789
عنوان

خسته شدمممم

486 بازدید | 49 پست

الان12روز از زمان پریم گذشته..روز۳وم تست زدم مثبت بودبرامطعن شدن گذاشتم س روز دیگه بگذره ازمایش دادم منفی بود شبش تا فرداشبش خون دیدم دیگه تمام شد تا ی روز لکه بینی هم داشتم دو روز بعدش رفتم دکتر جریان بهش گفتم گفت دوباره ازمایش بده بازم منفی بودمعاینه ام کرد گفت مشکلی نداری سنوبده ببینم چی میگه.خسته شدم از بس دعاکردم خسته شدم ازاین همه انتظار..سینه هام بزرگ شده زیرشکمم درد.اندامم تغییرکرده دیگ واقعنی گفتم باردارم که نبودم بریدم نمیدونم چکارکنم.کسی درکمم نمیکنه

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

اگه از ته دلت به خدا ایمان داشته باشیو ازش بخوای شک نکن که آرزوت برآورده میشه

کمترین شکی به بزرگی خدا نکن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همش جلو چشام بچه اس.وقتی بچه نمیخواستم نبووووود.ولی الان ک میخوام و نمیاد هنش بچه.خنده هاشون گریه هاشون

سخته برامممم دیگ تحمل ندارم.با این وجودک همه میگن کیست داری.درد دارم میگن مسکن بخور.میگم ن شاید باردارباشم

الان دیگه مگه کسی مرد باشه که نتونه بچه بیاره

دنیا پیشرفت کرده

اصلا نگران نباش

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

همش جلو چشام بچه اس.وقتی بچه نمیخواستم نبووووود.ولی الان ک میخوام و نمیاد هنش بچه.خنده هاشون گریه ها ...

اره دقیقا 

منم وقتی جواب ivf

منفی شدو داشتیم از بیمارستان بر میگشتیم

تو اون اوضاع داغونم ی دخمل خشگل تو ماشین بغلیمون پشت چراغ قرمز واسم دست تکون میداد

یاد سریالای ایرانی افتادم😁

منم ٦ساله در تلاشم كه مادر بشم ولي خب تا الان قسمت نبوده ارديبهشت قراره اي وي اف مرحله انتقال جنين و انجام بدم برام دعا كنين خانوما ايشالا دامن همه خانومايي كه چشم انتظارن شبز شه بعدشم من ....