آره معطل نکن برو بهش بگو تا مضحکهی دست کل بچههای دانشگاه شی
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅
نه اصلا نگو ، پسر چه مذهبی باشه چه غیر مذهبی ذاتش یکیه ، خواستن و پیشنهاد دادن بایددددد از طرف مرد باشه ، رابطه ای که مرد برای شروعش تلاش کنه ، برای به دست آوردن زن یکم سختی بکشه ، بیشتر قدرش رو میدونه تا وقتی که دختر بیاد دنبال پسر و لقمه آماده باشه براش
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یه سوال اینایی هم که پیشنهاد دوستی یه پسر رو قبول میکنن بازم مضحکه ی کل دانشگاه میشن ؟
بستگی به جو دانشگاه داره و حرفایی که بعد کات دو طرف پیش این و اون پشت سر هم میزنن
فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅