2777
2789

به نظرتون برم بهش بگم؟

از همه جهت ازش مطمئنم خیلی خیلی پسر خوبیه

31 سالشه و منم 24

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

آره معطل نکن برو بهش بگو تا مضحکه‌ی دست کل بچه‌های دانشگاه شی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره معطل نکن برو بهش بگو تا مضحکه‌ی دست کل بچه‌های دانشگاه شی

یه سوال 

اینایی هم که پیشنهاد دوستی یه پسر رو قبول میکنن بازم مضحکه ی کل دانشگاه میشن ؟

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

ممکنه کسی تو زندگیش باشه و به نظرم خودت نگو خصوصاً اگه مذهبیه ارج یه خانوم براش مهمه

ممکنه از اینکه اول شما بگی خوشش نیاد

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

نه اصلا نگو ، پسر چه مذهبی باشه چه غیر مذهبی ذاتش یکیه ، خواستن و پیشنهاد دادن بایددددد از طرف مرد باشه ، رابطه ای که مرد برای شروعش تلاش کنه ، برای به دست آوردن زن یکم سختی بکشه ، بیشتر قدرش رو میدونه تا وقتی که دختر بیاد دنبال پسر و لقمه آماده باشه براش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
نه اصلا نگو ، پسر چه مذهبی باشه چه غیر مذهبی ذاتش یکیه ، خواستن و پیشنهاد دادن بایددددد از طرف مرد ب ...

موافقم. خب من هر خاستگار و پیشنهادی دارم رو دوس ندارم 

چیکار کنم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یه سوال اینایی هم که پیشنهاد دوستی یه پسر رو قبول میکنن بازم مضحکه ی کل دانشگاه میشن ؟

بستگی به جو دانشگاه داره و حرفایی که بعد کات دو طرف پیش این و اون پشت سر هم میزنن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅