2777
2789
عنوان

لک مازیک با چی رو مقنعه پاک کنیم

55 بازدید | 8 پست

متنفرم از ماژیک لعنتی .پارسال دخترم ب کاپشنش و مقنعش خورد پاک نشد.امسالم کلاس دومه تا رو مقنعش ماژیک قرمز کشیده شده مقنعه سفید.فقط وایتکس نزدم.ابلیمو سرکه الکل هم زدم نرفته،چطوزی تمیزش کنم؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من هرکاری کردم پاک نشد 

آخر وایتکس زدم تا کمرنگ شد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول استون رو امتحان کن نشد وایتکس بزندغدغه هر روز من شده همین لکه های رو لباس فرم

واقعا این ماژیک چیه ک باخودشون میبرن.من پارسال کاپشنش زد اتوشویی هم بردم و پاک نشد فقط کمرنگتر شد.حالا گفتم کمرنگتر شده بزارم همینطوری یا وایتکس بزنم.استون هم زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من یزور کمرنگ شد فقط وایتکس نزدم

خب همون وایتکسو بزن 

ولی فقط به همون یه تیکه اش بزن 

چون وایتکس رنگ سفید رو کدر میکنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

واقعا این ماژیک چیه ک باخودشون میبرن.من پارسال کاپشنش زد اتوشویی هم بردم و پاک نشد فقط کمرنگتر شد.حا ...

باز ماژیک بهتره تا غلط گیر

یه هفته بود مدارس باز شدن یه پسری تو کلاس زده پیراهن سه تا از بچه ها رو پره خط با غلط گیر کرد هر کاری هم کردم پاک نشد که نشد

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
خب همون وایتکسو بزن ولی فقط به همون یه تیکه اش بزن چون وایتکس رنگ سفید رو کدر میکنه

اره منم میترسم بد بشه گذاشتم درشرایط ناچاری بزنم.چون مقنعه پارسالش ک گذاشتم کامل وایتکس تیره شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باز ماژیک بهتره تا غلط گیریه هفته بود مدارس باز شدن یه پسری تو کلاس زده پیراهن سه تا از بچه ها رو پر ...

اووف امان از این لوازمی ک پاک نمیشن.باید بهشون تدکر بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...