2777
2789
عنوان

رشته پزشکی

170 بازدید | 21 پست

دوستان خواهرم پزشکی شیراز قبول شده  .(رتبش به دندون پزشکی هم میخورد) . از بس فامیل بهش گفتن چرا نرفتی دندون و پزشکی اشباع شده و از این قبیل حرف ها کلا زده به سرش و الان افتاده تو این فکر بعدا دوباره کنکور بده و بره رشته دندون .
امسال محرومه . میگه علوم پایه رو بخونم بعدش کنکور میدم دندون که اوردم تطبیق واحد بدم و و و و

لطفا راهنمایی کنید چطور ارومش کنم ؟ حس میکنم داره احساسی تصمیم میگره .
به جای اینکه خوشحال باشه زانوی غم گرفته خانم .

پزشکی شیراز یکی از بهترین دانشگاه هاست..خواهرت دیوونه شده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که پزشکی قبول شده جرا باید آنقدر به حرف اطرافیان باشه؟ بره درسش رو بخونه بابا . پزشکی رو ادانه بده تخصص قبول بشه از،هر نظر عالیه . از بس پزشکی و دندون و این رشته هارو با پول مقایسه کردن دیگه جایگاه و ارزششون رو از دست دادن . به خواهرت بگو مگه اون موقع که داشتی درس میخوندی فقط به پولش فکر میکردی ؟ علاقه و انگیزه دیگه ای نداشتی ؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بگو نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری ولی میتونی از خودت راضی باشی .دندون هم بره یک عهده میان میگن ،همه عمرت باید درس بخونی ،کی میخوای زندکی کنی و.....همین الانش ،ارزوی خیلیاست که پزشکی بیارن .

کسی که پزشکی قبول شده جرا باید آنقدر به حرف اطرافیان باشه؟ بره درسش رو بخونه بابا . پزشکی رو ادانه ب ...

عزیزم به خاطر علاقش رفته پزشکی دیگه . اما از بس دیگران گفتن که سخته و باید تا اخر عمرت درس بخونی و حرف های حاشیه ای دل زده شده کلا .
بحث مالی نیست وگرنه هر دو رشته درامدشون خوبه 

ببین چون پزشکی اورده محرومه تا دو سال اینده توی این دو سال هم میره دانشگاه و به رشتش علاقه پیدا میکنه و اصلا وقت نمیکنه باز درس بخونه واسه کنکور:)پس چیزی بهش نگید زمان درستش میکنه

ببین چون پزشکی اورده محرومه تا دو سال اینده توی این دو سال هم میره دانشگاه و به رشتش علاقه پیدا میکن ...

علاقه داره به پزشکی
به خاطر بحث اسودگی رشته دندون نسبت به پزشکی و زودبازده تر بودن درامد دچار تردید شده
مرسی از نظرت عزیزم . امیدوارم زودتر به خودش بیاد

وا 

دکتر داداش من به خدا کمتر ۴۰ داره الان ماهی ۳۰ تومن در امدشه مطبش تو زعفرانیه هست  فقط ۱۰ ۱۵ نفر دستیار و منشی داره

*فالسی فارو پیش از این کاین سقف سبز و طاق مینا برکشند،منظر چشم مرا ابروی جانان طاق بود.

پزشکی اگر تخصص بگیره خیلی بهتره از دندونپزشکی.تو تخصص اصلا هم اشباع نیست.ولی تو عمومی چرا

اره خب
عمومی دندون بهتر از عمومی پزشکی
تخصص پزشکی بهتر از تخصص دندون