2777
2789
عنوان

جوش باسن

94 بازدید | 13 پست

برايه جوش هایه ریز باسن چه کنیم ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد زینک بزن تاثیر داره

چند بار در روز ؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
چند بار در روز ؟

روزی یکی دو بار تا وقتی که بره هروز بزن

من برای صورتم میزدم قشنگ خشک میکرد

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

روزی یکی دو بار تا وقتی که بره هروز بزنمن برای صورتم میزدم قشنگ خشک میکرد

زینک اکساید منظورتونه؟

روشنم میکنه؟؟

میگن میکنه 

روشنم میکنه؟؟

یکم میکنه 

ولی حواست باشه زیاد به صورت نزن 

فقط برای جوش 

چون شدیدا پوست صورت رو اگه هروز بزنی خشک میکنه

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

یکم میکنه ولی حواست باشه زیاد به صورت نزن فقط برای جوش چون شدیدا پوست صورت رو اگه هروز بزنی خشک میکن ...

باسنمو بزنم خشک نمیکنه زیاد

بااینکه لوسیون هم میزنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز