2777
2789

ما فقیرا و بی پولا هیچی از زندگی نفهمیدیم فقط درد کشیدیم بد بختی کشیدیم و به این نتیجه رسیدیم که این دنیا خیلی ناعادلانه اس و ماهایس ک پول نداریم باید بمیریم تو این دنیا نریدن واسه ما حسرت همه چی به دلمون موند حتی عادی ترین چیز ها حسرتش به دلم موند عادترینش ......

چیزایی که حتی فکرشم نمیتونید بکنید....

حتی زندگی تو شهر و راه رفتنتون یه حسرته اگه واقعا زندگیتون خوبه خداروشکر کنید همین 

به این نتجیه رسیدم که بمیرم 

اخرش یه روزی این زندگیه تخمیو تموم میکنم 

همین خدافظ:)

کاربری دست چند نفره خوشگلا به دلیل تاپیک های مختلف.

پول شاید خوشبختی نیاری ولی بی‌پولی قطعا بدبختی میاره

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا درست میگی منم درکت میکنم 

من کوچیک ترین چیزا برام حسرته که اگه بگم واقعا واسه یه عده کاملا مضحکه ولی من براشون رویا ساختم و تو رویاهام  دارمشون 🥺

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
دنیا بر اساس دو چیز می‌چرخه خوشگلی پول

خوشگل باشی و پول نداشته باشی به چه دردی میخوره؟وقتی تو یه روستای دور افتاده به درد نخور زندگی کنی 

نمیخام‌از خودم تعریف کنم ولی هر کس منو میبینه بهم گفته که زیبام ولی ذره ای توی روحیه من تاثیر نداشته چون من واقعا زندگیمو نمیخام...🫠

واقعا درست میگی منم درکت میکنم من کوچیک ترین چیزا برام حسرته که اگه بگم واقعا واسه یه عده کاملا مضحک ...

مثلا چی میتونی بگی؟

ما به دنیا اومدیم که یبار زندگی کنیم انتخابمون هست که داخل ناامیدی هر روز خودمون رو بیشتر فرو ببریم یا واقعا نهایت تلاش خودمون رو بکنیم

من خودم از خونواده ای متوسط هستم و به این موضوع واقف شدم که اگر کاری واسه خودم انجام ندم کسی قرار نیست منو بکشه بالا واقعا تلاشمو کردم و خداروشکر الان نقطه ای هستم که رضایت دارم از زندگی نه در مقایسه با کسی که شرایط و پیشینه غیر از منو داشته در مقایسه با شرایط زندگی خودم

قبول حقیقت زندگی که اصولا سخت و طاقت فرسا هست میتونه ادم رو سرسخت تر کنه

ما به دنیا اومدیم که یبار زندگی کنیم انتخابمون هست که داخل ناامیدی هر روز خودمون رو بیشتر فرو ببریم ...

بله حرفاتون درسته 

ولی بیشتر‌اوقات ارزو میکنم کاش پسر بودم تا میتونستم خودمو نجات بدم چون دختر بودنم دردسر ساز شده واسه‌من

خوشگل باشی و پول نداشته باشی به چه دردی میخوره؟وقتی تو یه روستای دور افتاده به درد نخور زندگی کنی نم ...

باید به فکر ی درآمدی باشی شما که خوشگلی پیج اینستا بزن یوتیوب بزن ی ایده به کار ببر خلاصه 

کاربر اقام 

بله حرفاتون درسته ولی بیشتر‌اوقات ارزو میکنم کاش پسر بودم تا میتونستم خودمو نجات بدم چون دختر بودنم ...

نمیتونم در این مورد نظری بدم ولی دخترای موفقی رو میشناسم که واقعا با وجود محدودیت هایی که شما بیشتر میدونید تونستن به موفقیت برسن

روحیه و عزت نفس رو ببرید بالا

مسیر قشنگی میشه رفتن ب سمت آرزوها

منم بعضی اوقات از بس مسئولیت و انتظارات از  یه مرد تو ایران زیاده دوست داره جنس مخالف میبودم😂 ولی سریع برمیگردم به واقعیت