zaza81 مدیر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 34 پست حست به الانه زندگیه من چیه خیلی داغونم 1404/08/10 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tirde عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 1671 یکی خیلی دشمنی میکنه باهاتون و حسادت به زندگیتون حتا در این اوضاع واسه من چی حس میکنی ؟از رابطه کات شدم چی میتونی بم بگی؟
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1054 حل میشه بنظرت بیگناه انداختتش زندان بازجوییش نمیکنن هر روز یه فکری میکنه دیوونه شده حس میکنم مغزش از ... ایشالا حل میشه و بی گناهیش ثابت میشه تا سه روز دیگه یک خبر خیلی جدی از سمت شوهرتون میبینم
delbaramfffff عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5844 درمورد چی عزیزم ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم وضعیت اقتصادیش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم درخواست بده دادددم قبول میکنید؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ane00 عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 2845 و از روی این حسادت کاری کردن که یک مشکلی برای شوهرتون پیش بیاد جنسیت بچم چیه ؟
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 436 ایشالا حل میشه و بی گناهیش ثابت میشه تا سه روز دیگه یک خبر خیلی جدی از سمت شوهرتون میبینم خبر خوش یا بد🥲
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1054 عزیزم،من از حس یه نفر به خودم مطمئن یودم،،متاهلبود،،ولی اصلا رفتار بد نداشت،یشتر میخواست منو بشناسها ... عزیزم درخواست بده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 عزیزم درخواست بده درخواست دادم گل درخواستمو قبول میکنی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1054 سلام عزیز دلم امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا بگید جنسیت تو دلی ناهید خانم چیه؟معدل ترم اولم چند میشه ... درخواست بده
ane00 عضویت: 1404/05/17 تعداد پست: 2845 و از روی این حسادت کاری کردن که یک مشکلی برای شوهرتون پیش بیاد گلم میشه بم بگی خواهش میکنم جنسیت جنینم چیه؟ پسره؟ کی ماشین میخریم؟اوضاع مالی خوب میشه؟
aysanim عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3100 عزیزم درخواست بده عزیز خاهرم مژگان از اعتراضی و تکمیل فرهنگیان قبول میشه چیزی حس میکنید وارد فرهنگیان میشه انشاءالله تو همین ماه ها اخه جوابا میاد دیگه
aviiinaaa عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 1237 ایشالا که خیره میشه بگین اونچی که ازم میخواسته چی بوده و دقیقا به چی رسیده
vittozahra عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 9750 چرا گل اینجا نمیگی🥺؟ خودتوحسیعکس جدیدمو دیده؟ من وایسادم منو نمیشه کشت
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1054 گلم میشه بم بگی خواهش میکنم جنسیت جنینم چیه؟ پسره؟ کی ماشین میخریم؟اوضاع مالی خوب میشه؟ پسر هستش