zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 463 عنوان حس شیشم 224 بازدید | 34 پست حست به الانه زندگیه من چیه خیلی داغونم 1404/08/10 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 8909 حس میکنم اگه یه تکونی به خودت بدی همه چی درست میشهو اینکه پس از هر سختی یه آسونی هست قشنگا نفری یه صلوات بفرستید برام
دلیشونم عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6600 حس میکنم اگه یه تکونی به خودت بدی همه چی درست میشهو اینکه پس از هر سختی یه آسونی هست میشه واسه منم بگی کِی قبول میکنه حسش چیه ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 درمورد چی عزیزم عزیزاونیکی تاپیک نگفتین چرا؟بنظرتون بین فیزو دامپزشکی روانشناسی هوشبری امسال چی میارم؟🥺🥺 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 463 حس میکنم اگه یه تکونی به خودت بدی همه چی درست میشهو اینکه پس از هر سختی یه آسونی هست ان شالله این سختیه ماهم بگذره
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1400 شوهرم کی برمیگرده خونمون یکی خیلی دشمنی میکنه باهاتون و حسادت به زندگیتون حتا در این اوضاع
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 حس میکنم اگه یه تکونی به خودت بدی همه چی درست میشهو اینکه پس از هر سختی یه آسونی هست چخبر؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1400 شوهرم کی برمیگرده خونمون و از روی این حسادت کاری کردن که یک مشکلی برای شوهرتون پیش بیاد
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 463 یکی خیلی دشمنی میکنه باهاتون و حسادت به زندگیتون حتا در این اوضاع میدونم روشنایی میبینی برام شوهرم اون تو دارع هر روز افسرده تر میشه و....
negin_bakhshyani عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1400 عزیزاونیکی تاپیک نگفتین چرا؟بنظرتون بین فیزو دامپزشکی روانشناسی هوشبری امسال چی میارم؟🥺🥺 عزیزم درخواست بده
zaza81 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 463 و از روی این حسادت کاری کردن که یک مشکلی برای شوهرتون پیش بیاد حل میشه بنظرت بیگناه انداختتش زندان بازجوییش نمیکنن هر روز یه فکری میکنه دیوونه شده حس میکنم مغزش از دس رف😭😭
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25215 عزیزم درخواست بده چرا گل اینجا نمیگی🥺؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته