2777
2789
عنوان

زن و شوهری که

135 بازدید | 9 پست

زن و شوهری که فیلم های مثبت هیجده ساختن به خاطر مشکلات مالی و رندگیشون بهم خورده امروز یکی اینو بهم گفت بعد گفت واقعیه این الان یعنی واقعا راسته بعد اخرش چیکار کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی چی 

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات🪴بر قامت دلربای مهدی صلوات🪴 بر جلوه ی رویِ ماهِ مهدی صلوات🪴 بر جذبه ی هر نگاهِ مهدی صلوات🪴 ما را نبود چو هدیه ای در خورِ او🪴بفرست به پیشگاه مهدی صلوات🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴یامهدی ادرکنی🪴

یه زن و شوهر ایرانی بودن به خاطر پول فیلم درست میکردن میزاشتن تو این سایتای مورد دار بعد حالا نمیدونم چجوری لو رفتن یکی برام این داستانو تعریف کرد گفت واقعیه خودمم پشمام ریخته بود

یه زن و شوهر ایرانی بودن به خاطر پول فیلم درست میکردن میزاشتن تو این سایتای مورد دار بعد حالا نمیدون ...

چه عجیب

من رمانشو میخوندم

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

الان خیلی کنجکاوم اخرش چیشد رمانه یا واقعیه

رمانه

یه زوج که از نداری اینکارو میکنن و مدیر سایت بعد از هر فیلمی که میزارن پول واریز میکنه براشون

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!»