2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

41 بازدید | 5 پست

با حقوق حدودا ماهی ۲۰ تومن میشه زن گرفت؟؟ 

پارتنرم پرستاره قراردادیه میگه هنوز شرایطش رو ندارم بیام بگیرمت ۲ ماه و نصفیه دوستیم 

مامانم فهمیده میگه مخیط شهرمون کوچیکه یکی میفهمه

بگو بیاد خواستگاری

بنظرتون چکار کنم ؟؟

واسه حرف مردم،میخوای عمرتو تباه کنی؟

خودش ک میگه فعلا نمیتونه بیاد

قراردادی هم ک هست

حقوقش هم آنچنان نیست

شناخت درستی هم از هم ندارین تو این مدت کوتاه

فعلا ب هم زمان بدین

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

واسه حرف مردم،میخوای عمرتو تباه کنی؟خودش ک میگه فعلا نمیتونه بیادقراردادی هم ک هستحقوقش هم آنچنان نی ...

میترسم طول بکشه نیاد خداستگاری 

باهم عکس گرفتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم طول بکشه نیاد خداستگاری باهم عکس گرفتیم

خوب وقتی پسره میگه نمیتونم فعلا بیام،مگه میتونی خودتو کوچیک کنی بگی تو رو خدا بیا

وگرنه ک عاقلانش اینه با این شرایط یه نشون بیارن ک بیشتر با هم آشناشید،،کسی هم حرفی در نیاره

خودت چی؟میتونی با این حقوق ی زندگی رو مدیریت کنی؟ خونه،ماشین،سرمایه،چیزی داره؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خوب وقتی پسره میگه نمیتونم فعلا بیام،مگه میتونی خودتو کوچیک کنی بگی تو رو خدا بیاوگرنه ک عاقلانش این ...

همه چی داره خونه شه شهر دیگه داره میتونه بفروشه همین نزدیکا خودمون واحدی بخره ماشین هم داره