2777
2789
عنوان

چالش بچه ی دوم

88 بازدید | 8 پست

دوستان من یک هفته پیش سزارین شدم وقرار شد یک هفته ای خونه مامانم اینا بمونم،فردا انشالله قراره برم خونه خودم،ولی از الان استرس شرایط جدید رو گرفتم،هشت سال بود که خانوادمون سه نفره بود وبه این وضع عادت کرده بودم،نمیدونم الان چجوری خودمو باشرایط جدید وفق بدم،خصوصا اینکه یه پسر بچه مدرسه ای هم دارم....دلم گرفته،اضطراب دارم...اصلا نمیدونم چمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشه انشاالله 

توکل کن به خدا 

اصلا بهش فکر نکن میری خونت بالاخره شرایط اتوماتیک خودش پیش میره بعد هم تنها نیستی همسرت هست بچه بزرگترت هست مامانت گاهی میاد بهت سر میزنه همه چیز خودش میفته رو غلتک 

خداکنه منم از پسش بربیام...من کلا سخت با شرایط جدید کنار میام

میتونی انقدر که خودت از توانایی خودت تعجب میکنی من باورم نمیشه چجوری این ۳ ماه گذشت چقدر فشار تحمل کردم اگر همسرت همراه و همپات باشه که راحت تر میشه

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
قدمش مبارک و پر خیر و برکت باشه انشاالله توکل کن به خدا اصلا بهش فکر نکن میری خونت بالاخره شرایط اتو ...

مامانم سنش بالاست،زیاد بیرون نمیره،سر نمیزنه،گاهی شاید خواهر مجردم بیاد که اونم هیچی از بچه داری نمیدونه،فقط میاد واسه بازی کردن با نی نی..شوهرمم تا سه بعد از ظهر سر کاره،وقتی بیاد خسته،پسر بزرگمم که چشم دیدن نی نی رو نداره😒

میتونی انقدر که خودت از توانایی خودت تعجب میکنی من باورم نمیشه چجوری این ۳ ماه گذشت چقدر فشار تحمل ک ...

شوهرم همراهه،ولی مشغلش زیاده...کلا شرایط جدید،مسئولیتای بیشتر مضطربم کرده

مامانم سنش بالاست،زیاد بیرون نمیره،سر نمیزنه،گاهی شاید خواهر مجردم بیاد که اونم هیچی از بچه داری نمی ...

همین که خواهرت بیاد یک ساعت هم کنار بچه باشه فرصت میکنی استراحت کنی یا به کارهای عقب افتاده برسی 

پسرت هم کم کم به بودن نی نی عادت میکنه طبیعیه که یه مدت حسادت کنه شما فقط بهش بیشتر توجه و محبت کن در نبودش واسه نی نی غش و ضعف کن 

اصلا نگران نباش خدا کمکت میکنه

همین که خواهرت بیاد یک ساعت هم کنار بچه باشه فرصت میکنی استراحت کنی یا به کارهای عقب افتاده برسی پسر ...

انشالله🙏...باورت میشه حس میکنم انگار دارم خواب میبینم که شرایط زندگیمون عوض شده،دچار شوک شدم