2777
2789
عنوان

غذا خشک گربه

52 بازدید | 9 پست

چه غذا خشکی به گربه هاتون میدید چه برندی یعنی و راضی هستید و عوارض نداشته گربه dsh نه ها نژاد هایی که حالا لوس هستند نسبت به اونا چون dsgها مقاومن اگر گربه نژاد دار دارید جواب بدید می‌خوام گربه بیارم نمی‌دونم چه برندی بهش غذا بدم همه شون گرونن ایرانیم که میگن ندید 

گربه داریم. ولی نژاددار نیست.  به قول خودت دی اس اچ مقاومه

قبلا خارجی می دادم. اونهم گرون شد حالا ایرانی. پتچی می دادم خوب بود. ایندفعه وی پت.  

خوش خوراکن ولی نمی دونم خوب و بدش. تعریف کرده بودند خریدم

در این رابطه تاپیکهای قبلی رو سرچ کن.  گربه نژاددارا آنلاین نبودند پاسخ بدند😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گربه داریم. ولی نژاددار نیست. به قول خودت دی اس اچ مقاومهقبلا خارجی می دادم. اونهم گرون شد حالا ایر ...

وی پت خوب بوده؟,قبلاً چه برندی می‌دادی خارجی

وی پت خوب بوده؟,قبلاً چه برندی می‌دادی خارجی

وی پت خوبه.  ولی خوب یا بد نسبت به مارک پتچی چربتره. دیگه نمی دونم. فعلا که مشکل ساز نبوده.  خدا آخرشو بخیر کنه.  ولی تو همین سایت خوندم. تعریف پتچی رو.  و تو دیجی کالا هم کامنتها رو درباره وی پت

جوسرا خوب می خورد ولی گرون شد خیلی وقته ندادم. الان نمی دونم چنده. آها یه بار هم رفلکس گرفتم

رفلکس خوبه ؟ من می‌خوام جوسرا بگیرم ۸۵۰یک کیلوشه فکر کنم

رفلکس خوبه ؟ من می‌خوام جوسرا بگیرم ۸۵۰یک کیلوشه فکر کنم

آره رفلکس هم تعریف می کنند. دامپزشکه هم می گفت من رفلکس می دم به گربه م.   خوب جوسرا و رویال بهتره طبیعتا ولی گرونتره.  ولی رفلکس هم می گن مشکل ساز نیست تعریفشو شنیدم