سلام خانوما من امروز شیش ماهم تموم شده ولی شکمم کوچیکه ینی اصلا معلوم نیست که باردارم از نگرانی دارم میمیرم شده کسی از شما یا آشناهاتون با شکم کوچیک بوده باشه ولی بچه مشکلی نداشته باشه ینی بچم ممکنه ریز باشه یا ربطی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ماه اخر شکمم قد شش ماهه ها بود بااینکه درشت جثه ام و تو بارداری 17 کیلو بالا رفتم ولی بچمو38 هفته 3600 دنیا اومد تپل بود و سالم...الانم یکسال گدشته شکمم صافه
و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
من هفته ۲۷ هستم،شکمم اصلا شبیه هفت ماهه ها نیست و کوچیکه،تا الان همه چی نرمال بوده،اما منم از الان برای وزن بچه نگرانم،اما همه بهم میگن ربطی ب شکم نداره،من برای مایع دور جنین هم گاهی نگران میشم ک کم نباشه😔نمیدونم،توکل ب خدا
نه عزیزممم خیالت راحت بچه تو پهلوته من نه ماهم بود اصلا معلوم نبود باردارم وقتی بدنیا اومد ماشالله 4کیلو بودربطی نداره بعد آخرش که میری وزنشو میگن آخرش اینه که از یه پودرایی هست میخوری بچه سریع وزن میگیره مثل شیر خشگه
رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند