2789
عنوان

اپیلاسیون

176 بازدید | 12 پست

خانمایی که اپیلاسیون میکنن میشه بگیداین روش برای ازبین رفتن موهای زائدخوبه یانه؟عوارض داره یانه واینکه ایاراضی هستیدازاپیلاسیون؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
موی زیر پوستی عارضشه

راضی هستیدازاپیلاسیون

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد از مدتی که انجام بدی موها کم و نازک میشه

دردهم داره؟

اره

هزینش چقد؟

دردهم داره؟

به هر حال بدون درد که نمیشه ولی دردش یه لحظه اس و بعد از چند دقیقه اون ناحیه ای که اپی میکنی سر میشه، دفعه اولت اگه باشه یکم بیشتر درد داره چون ریشه موها سفته ولی قابل تحمله و عادت میکنی کم کم، من خودم خیلی سوسولم😁 ولی این درد رو تحمل میکنم پس شما هم حتما میتونی

به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد

من یک سال اپیلاسیون کردم .به نظرم اصلا خوب نیست.جوش چرکی داره.مو زیر پوستی .جوش عصبی.اینا معایبش بود.مزایا کم هزینه بودن و ۱۵ روز یک بار اپی کردنه فقط همین.هزینه کن لیزر کن.بهتره بخدا .من امونمو بریده بود جوش با مو زیر پوستی

من دوستم لیزر کرده هم بیکنی هم زیر بغل خیلی راضی بود منم قراره انجام بدم .لیزر هم درد داره اما خدایی ...

من ۳ ساله دارم‌اپیلاسیون میکنم‌ و هیچ تغییری نکردم دیگه خیلی خجالت میکشم بخاطر این موها.شما میدونی لیزر ضرر داره یا ن؟هزینش میدونین چقدره؟