بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرچیزی که فک میکنید مهمه لازم بهم بگید برام توضیح بدید دخترم6سالشه من خیلی میترسم دلم آشوبه شما توضی ...
عریزم عمل رو پسر من جواب داد خداروشکر.حق داری نگران باشید منم تا دوماه قبل عمل خواب نداشتم از استرس.هشت شب و نه روز ما تو بیمارستان بودیم.هفت روز کامل سوند داشت تا چهار روز اوکی بود روز پنجم دیگه نتونست تحمل کنه سوند رو اومدن در اوردن پوشک میکردمش.دوتا سوند بهش بود یکی به آلت تناسلی یکی هم به حالب که عمل شده بود.
هرچیزی که فک میکنید مهمه لازم بهم بگید برام توضیح بدید دخترم6سالشه من خیلی میترسم دلم آشوبه شما توضی ...
من بیمارستان علی اصغر پیش دکتر فریبا جهانگیری عمل کردم.پسر من مریض دکتر اتوکش بود.ایشالا عمل میکنی از شر این داروها چرک خشکن های شبانه راحت میشی.پسر من الان عوارض بعد عملش فقط ضخامت جداره مثانه اش زیاد شده که دارو بهش میدم اما هنوز نرمال نشده
رفلاکسش گرید چنده؟دوطرفه اس یا یک طرفه ؟نی ببر حتما چون بعد عمل حتما تا میتونی بهش مایعات اب و ابمیوه باید بدی بخوره تا خون از مثانه و حالبش کامل پاک بشه.زیر انداز بیمارستانی ببر یوقت برای مدفوع کردنش دسشوویی نمیاد مثل پسر من، همونجا کارشو میکنه با دستمال مرطوب تمیز کن چون باسوند سخته راه رفتنش تکون دادنش.چیزای سرگرم کننده ببر براش پسر من یکسره با گوشی سرگرم بود.فقط رو مایعات تمرکز کن که بهش بدی بخوره
گفتم نی ببر بخاطر اینکه بیشتر باید دراز بکشه نی فنری ببر راحت بتونه مایعات بخوره
دختر شما بزرگتره بیشتر به حرف گوش میده پسر من سه سالش بود فقط مواظب سوندش باش که شلنگش یوقت پیچ نخوره یا اگر حالبش هم سوند داشت مواظب باش تکون نخوره یا در نیار این خیلیییی مهمه حواست باشه وگرنه بخیه اش که استریل کرده باند زدن