2777
2789
عنوان

آگهی ملک مو حذف کردم

124 بازدید | 6 پست

آخه خیلی صبر کردم خیلی تلاش کردم  رفتم دنبال وام 

به آدم و عالم سپردم برا ملکم  ولی وقتی خدا نخواد خیری ببینم همین میشه دیگه کلا دیگه بیخیالش شدم

با این همه سال سن چه خیری دیدم بعدشم قرار نیست ببینم زنگ زدن اما از معامله خبری نشدم

هم ناراحتم هم دلم  شکسته 

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                

منم شبیه شمام با این تفاوت که من وکیلم و برام موکل پیدا نمیشه و من موندم و یه عالمه قرض 

کلی هم اینجا تاپیک زدم بلکه از مشاوره چیزی نصیبم بشه ولی همه پیام میدن قسم میخورن پول نداریم ولی راهنمایی کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم شبیه شمام با این تفاوت که من وکیلم و برام موکل پیدا نمیشه و من موندم و یه عالمه قرض کلی هم اینجا ...

چه ناراحت کننده درس خونده باشی سرکارباشی ولی هیچی کارنکنی

متاسفانه توایران فقط رشته های پزشکی سریع به درامدمیرسی بقیش زمین خوریش زیاااده 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم شبیه شمام با این تفاوت که من وکیلم و برام موکل پیدا نمیشه و من موندم و یه عالمه قرض کلی هم اینجا ...

شما اگه تازه کارین، میتونین پیش یه وکیل شناخته شده و با تجربه کار بکنین به مرور اونوقت شناخته میشین. موکل هایی هستن  که کارشون زیاد سنگین نیست و از نظر مالی، پول انچنانی دست وکیل رو نمیگیره اونارو وکیل های باتجربه و شناخته شده، به تازه کارها، ارجاع میدن . 

عزیز دلم 🥺🥺🥺

درخواست دوستی قبول نمی کنم.