2777
2789
عنوان

معجزه خدا

95 بازدید | 4 پست

بچه ها شده خدا واستون معجزه کنه؟وقتی که نا امید شده بودین یا هیچ راهی نداشتین و تو یه مسئله ای گیر کرده بودین نجاتتون داد؟

وقتی خدا یه چیزیو بگیره یکی بهترشو میده؟

شماهم مثل من از اینده میترسین؟

بیایین یکم از زندگیتون و غیرممکنایی که ممکن شد بگین..

خانوادم میخوان برن یه شهر دیگه 

کسی که دوسش دارم فامیل دورمونه و تو شهر خودمونه نمیتونم ولش کنم برم انقد فامیلای حسود داریم مامانمم بخاطر ارتباط فامیلی و حسادت فامیلا نمیزاره پسر بیاد جلو همش سنگ میندازه جلو پامون فکر میکنه یکی بهتر میاد سراغم ولی پسره واقعااااا از هر لحاظ عالیه فقط شرایط ازدواج نداره ک میخواد درست کنه بیاد جلو

ولی میگه من بلاتکلیفم بی احترامی های مادرتو و حرفایی ک پشت سرم زده رو نمیتونم هضم کنم موندم تو دوراهی اگه فردا پس فردا  درست کردم شرایطو اومدم جلو تورو بهم نداد چی؟گفت اعتبارم تو خانواده و فامیل میره زیر سوال.

من چیکار کنم شما بگین..

واقعا نیاز به کمک دارم نزدیک ۱ هفته‌س زندگی ندارم همش تو فکرم سردرگمم نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی عاشقشم..احساس میکنم یه بلایی اوردن سرمون جدا شیم چون همشون تو کار دعانویسین فامیلامون فک کنم مارو میدونن میخوان جدا کنن..خیلی چیزا هست من خیلی کلی گفتم وارد جزییات نشدم ولی زندگیم خیلی عجیب غریب شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷