یکیو میشناسم کل زندگیش دعواس و ..حتی رابطه.. ام ندارنخب میگه بایکی دیگه حرف میزنه میگه مغزش این همه ...
دعوا و اینا واقعا باعث اعصاب خوردی میشه ولی اکثرا بدون رابطه نمی تونن و حتی طوری میشه که شخص دیگه نتونه این زندگیو ادامه بده ولی منم یکیو می شناسم با وجود نداشتن رابطه ولی هنوز با همدیگه زندگی خوبی دارن درسته اون اقا کمی افسرده شده ولی شکر خدا پای هم موندن بمیگم مردا نیاز دارن و نمی تونن بدون رابطه بمونن ولی خب بستگی به ذات طرف و ترس از ابروش داره که حتی بدون داشتن رابطه هم بمونه خانمی هم هست که نیازاش برطرف نشه بذاره بره با کس دیگه در هر دو جنس هست ولیبستگی به ذات طرف داره خیانت و کلا اون سردی تو رابطه و دعوا و اینا تو اکثر ادما و اونایی که تو نوجوونی و جوونی تشته ی محبت بودن این حسو ایجاد می کنه که باید تو یه جایی باشم که بمباران شم ولی خب باز لزومی به خیانت نداره وقتی با جلسات تراپی میشه مشکلو تا جایی حل کرد کسی پول و حوصله ام نداشت که به لطف هوش مصنوعی میشه تا حدودی مشکلاتو حل کردبه نظرم
ولی من هیچ وقت نفهمیدم چرا نی نی سایتی ها خیانت رو به شغل ربط میدن مثلا میگن با پزشکا ازدواج نکنیداا ...
دقیقااا این همه پزشک متعهد و وفادار به همسرشون یا این همه استاد دانشگاهی که مودبانه با دخترای تو دانشگاه فقط در حد درس صحبت می کنه متاسفانه یه سری ادمای بد باعث شدن ادما نسبت به کل این شغلا بد نگاه کنن الان پدرم یکی از این شغلا رو ولی شکر خدا خیلی مرد خوبیه بدی ندیدیم ازش دقیقااا ریشه در ذات خراب ادما داره هر انسانی در جایگاه خودش قابل احترامه و هیچ وقت نمی تونیم بگیم ادمای این شغلا خیانتکارن این اشتباه محضه
حتی آدمایی که خودشون خائن هستن از اینکه بهشون خیانت بشه بدشون میاد مثل دزدا ، دروغ گوها و ...اما چرا ...
دقیقااا طبق اون چیزی که میگن چیزی که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند برا اینا خلافش صدق می کنه برا خودشون می پسندن برای طرف مقابلشون نه به نظر همون تعادل روانی ندارن و باید زیر نظر یه روانشناس باشن تا مشکلشون حل بشه ببینن ریشه این مشکل از کجاست
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
ببین اول اینکه بر می گرده به تربیت پدر و مادر شخص اینکه بستگی داره اون پدر و مادر چجوری بچه شون رو تربیت کردن دوم بر می گرده که اون دختر یا پسر چه دوستایی داره ایا دوستاش سمت این چیزان که اگه دوستاش سمت این کارا باشن اون پسر یا دختر خواه ناخواه در همون راه قرار می گیره پساینجا هم تا جایی پدر و مادر موظفن دوستای پسر و دخترشونو حد الامکان بشناسن که نذارن بچه شون تو چاه بیفته سوم جامعه ست بچه جامعه رو می بینه که همه همین سمتن میگه چرا من نباشم بچگی می کنه میره سمت و اسیب بد روحی می بینه و مورد بعدی شکست عشقی خود شخص تو رابطه های قبلیشه که باعث میشه عمیقا نتونه ازته دل از کسی خوشش بیاد و احساساتشو بشناسه بیشتر حس انتقام جویی میاد سراغش چون زخم خورده از یه رابطه عاشقانه ست ولی اون شخص خودش باید راه درستو از راه اشتباه تشخیص بده به شخصه دیدم دختر و پسری که خانواده اش ازادش گذاشتن تو یه شهری بود از همه لحاظ ازاد بود می تونست صد تا کار کنه ولی چون روح و جسمش واسش ارزش داشت اینکارو نکرد بازم بسته به خود شخص داره که چقد به خودش ارزش میده و از بدن و روحش مث یه الماس گرانبها نگهداری می کنه چون پدر و مادر همیشه با ادم نیستن و حس انتقام جویی هم باید حذف کرد چرا وقتی من یه پسر یا یه دختر دیگه با احساساتم بازی کرده باید بیام سر یه پسر یا یه دختر بی گناه احساساتی که روحشم خبر نداره و به من وابسته شده خالی کنم؟قطعا اینم ریشه در کینه ای بودن اون شخص داره که نیاز به درمان داره قطعااا
معمولا با دو سطح مشکل روانشناختی مواجه هستن هم قدرت همدلی شون پایینه هم سوپرایگو یا وجدان توی دوران ...
دقیقااا درکی ندارن از احساسات من خودم خیلییی نگرانم که همچین شخصی تحویل جامعه ندم ادم حداقل قبل بچه دار شدن چند تا چیز یاد می گیره که به بچه اش یاد بده حداقل بچه اش احساساتو درک کنه قدرت همدلی داشته باشه حتی رفتم تحقیق کردم گفت این افراد ترومای بچگی دارن یاکمبود محبت دارن یا اینکه پدر و مادر در بچگی به فرض به پسرشون گفتن مرد مگه گریه می کنه این بچه احساساتش اینجا سرکوب شد میگن احساسات بچه رو جدی بگیرید که این بچه وقتی بزرگ شد بتونه احساساتو درک کنه در کل می گفت احساساتونو بروز بدید همیشه و می گفت به بچه بگید وقتیمی خوای بری بغل کسی یا بوسش بدی اول بگو اجازه هست اینکارو کنم اینا همه مهمن که یه بچه سالم تحویل جامعه بده همیشه در درجه اول تربیت پدر و مادر بعد دوستایی که داره و سوم جامعه و اگه درست تربیت شده باشه می تونه خودشوکنترل کنه و بر مبنای جامعه پیش نره پس مهم ترینش تربیت خانواده شخصه
دقیقااا این همه پزشک متعهد و وفادار به همسرشون یا این همه استاد دانشگاهی که مودبانه با دخترای تو دان ...
آره واقعا
منم تحت تاثیر تاپیکای اینجا به همه شغلا بدبین شدم ولی نشستم فکر کردم به خودم گفتم اینهمه وکیل و قاضی و پزشک یا راننده ماشین سمگین هست ک سالهاست به همسرشون وفادار موندن پس هیچ ربطی نداره
آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺