2777
2789

حتی آدمایی که خودشون خائن هستن از اینکه بهشون خیانت بشه بدشون میاد 

مثل دزدا ، دروغ گوها و ...

اما چرا خودشون انجام میدن؟

چون آدمای سالم میتونن خودشون رو جای طرف مقابل بذارن و همین مانع میشه کارای خلاف انجام بدن ولی کسایی که مشکلات روانشناختی دارن فقط مسائل رو از زاویه دید خودشون میبنن و حق میدن به خودشون که خلاف بکنن!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیاخودشونو گم‌میکننبی ریشه ن بی ذاتنولی بعضیا واقعاکمبودمحبت دارن

دقیقاااا قبول دارم و مورد سوم که عامل اکثر خیانتاست اینکه همش می خوان همه بهشون ابراز علاقه کنن اون حس کمبودشون جبران شه به نظرم یکی از ریشه هاش اینه که مادر پدرش محبن ندادن تو بچگی با تروما بزرگ شده حالا به ما ادما زخم می زنن اون بی ذاتا هم که دیگه تو وجودشونه نمیشه کاری کرد فقط ارزوم اینه راه راست هدایت شن

تو ذات آدماست فکر میکنم. آدمی که مریض باشهچون انگار با خیانت یه تیکه از وجودتو خفه میکنن، میخراشن، و ...

اره ذات کثیف ادماس وگرنه ادمی که سالم و امنه با احساسات کسی بازی نمی کنه خیلییی بده امیدوارم روزی برسه کسی باعث اذیت شدن دیگری نشه

ما آدما خودمون خیانت می کنیم اما از خیانت کردن دیگران به خودمون تنفر داریم

دقیقاااا اینو خیلییی تو جامعه دیدم به نظرم اشتباهه اگه ادم اینو تو خودش دید بهتره به فکر راه چاره باشه

آدمی که مطیع هوای نفس و شیطان بشه خیانت میکنه اماان از روزی که شیطان وارد زندگی ادم بشه

اره دقیقااا یکی از دلایلش دور شدن از خدا و دل بستن به شهوت و لذت های زود گذر و انیه امیدوارم همه تو زندگیشون خدا رو ببینن و دوری کنن از لذت های انی غلبه کنن بر اون

ریشش برطرف نشدن نیاز های ذاتیو کنترل نکردن نفسه ک اونهم ریشش خودخواه بودنهدومی هم بخاطر حس مالکیت

دقیقااا قبول دارم اگه نیازهای شخصو برطرف نکنیم امکان لغزیدن هست یعنی خودخواه بودن باعث این میشه که می خواد بگه من وقتی با چند نفر رابطه دارم خیلی شاخ و قدرتمندم؟اون حس مالکیتم دقیقااا درست اشاره کردید

دقیقاااا اینو خیلییی تو جامعه دیدم به نظرم اشتباهه اگه ادم اینو تو خودش دید بهتره به فکر راه چاره با ...

یعنی همه از خودمون شروع کنیم هر کسی خودش و اصلاح کنه جامعه اصلاح میشه 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌