2777
2789
عنوان

اگه اومدی پس انتخاب شدی

114 بازدید | 18 پست

قراره إن شاء الله چند روز آینده برم مشهد خیلی منتظر بودم که این اتفاق بیفته خدا کنه که برم ولی می‌خوام برای اونایی که تا حالا نرفتن و امکان رفتن براشون نیست یا خیلی گرفتارن نائب الزیاره باشم یه سوره انتخاب میکنم اونجا میخونم از طرف همگیتون اگه خواستین اسم بدین که نائب الزیاره همگی باشم 

لطفاً کسایی که میتونن برن چیزی نگن تا اونایی که واقعا گرفتار و دلشکسته ان رو بتونم براشون دعا کنم .

بچه ها می‌دونم من لیاقت ندارم ولی به هر حال امام رضا خیلی مهربونه دعای من که نه شاید دل شکسته شما باعث بشه امام رضا نگاهشو ازمون دریغ نکنه.

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

زهرا

التماس دعا دارم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ریحانه خیلی حالم خرابه😭 لطفا دعا کن سلامت باشم از شر بیماری بد به دور باشم به ارامش روح برسم دست از وسواسم بردارم

بخدا تو جهنمم 😭💔

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریحانه خیلی حالم خرابه😭 لطفا دعا کن سلامت باشم از شر بیماری بد به دور باشم به ارامش روح برسم دست از ...

إن شاء الله به حق فاطمه زهرا امام رضا نگاه مهربونشو بهت بندازه و غماتو از بین ببره

الهام ، برای داداش بزرگم دعا کن مشکلش حل بشه و حال دلش مثل قبل خوب بشه ، ممنونم ازت

إن شاء الله عزیزم 💖 حتما 

ریحانه خیلی حالم خرابه😭 لطفا دعا کن سلامت باشم از شر بیماری بد به دور باشم به ارامش روح برسم دست از ...

سلام عزیزم پیام شما رو به امام رضا رسوندم ✨💖

نیایش ممنونم عزیزم دعاکن برام به آرزوم برسم...

سلام دعاگو بودم توی حرم امام رضا حاجت روا باشید 💖

الهام ، برای داداش بزرگم دعا کن مشکلش حل بشه و حال دلش مثل قبل خوب بشه ، ممنونم ازت

سلام عزیزم پیام شما رو به امام رضا رسوندم ✨ 🤍 

سلام عزیزم توی حرم به یادتون بودم دعا کردم ♥️

قربون دلت برم ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.