دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4779 عنوان ولی چقدر 65 بازدید | 8 پست این دوره قبل پریودی مزخرفه😑یه مدلی میشم که انگار دنیا به آخر رسیدهشاید باورتون نشه ولی مثلا یه مگس جلوم بمیره میشینم سه ساعت بخاطرش گریه میکنم💔😂خیلی تلاش کردم تغییر بدم خودمو ولی نمیشه اصلا کنترلم دست خودم نیس این دوره😂😂 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... 1404/08/10 | 11:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saeedm1370 عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3215 من الان تو دوره ی pms بسرمیبرم خشنم دوست دارم گاز بگیرم بقیه رو،کتک بزنم،درد چیزی ندارم ولی عصبی ام متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
saeedm1370 عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3215 طبیعیه عزیزم خوب میشی متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4779 برا تغییر هورموناست عزیزم خیلی بده🥲بخدا میترسم تو این دوره دست به خودکشی بزنم چون خیلی برام پیش اومده تصمیم گرفتم خواستم عملیش کنم پریود شدم😂💔 مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4779 من الان تو دوره ی pms بسرمیبرم خشنم دوست دارم گاز بگیرم بقیه رو،کتک بزنم،درد چیزی ندارم ولی عصبی ام وای دقیقااا منمانقدر دیروز گریه کردماصلا خودمم دلیل گریمو نمیدونستم فقط گریه میکردم یجوری که انگار دنیا به اخر رسیدهصبح بلند شدم دیدم پریود شدم مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
saeedm1370 عضویت: 1404/03/26 تعداد پست: 3215 وای دقیقااا منمانقدر دیروز گریه کردماصلا خودمم دلیل گریمو نمیدونستم فقط گریه میکردم یجوری که انگار د ... لعنت به پریودی خیلیی بده متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن
22shivana عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 23024 خیلی بده🥲بخدا میترسم تو این دوره دست به خودکشی بزنم چون خیلی برام پیش اومده تصمیم گرفتم خواستم عملی ... حالا من یکی دو روز قبلش دردام شروع میشن