2777
2789
عنوان

شوهر داری

427 بازدید | 14 پست

شوهرم بهم میگه تو لیاقت مادری نداری چون اخلاق بد منو و بی خیالیامو ب خاطر بچه تحمل نمیکنی. هر روز ب خودم و خانوادم توهین میکنه‌ . اصلا کمکم نمیکنه. میخوام بچه رو بذارم و  فردا برم خونه مادرم و بهشون بگم میخوام جدا بشم. دیگه دلم نمیخواد بچه رو نگه دارم. چون هر روز میگه طلاقت میدم بچه هم ازت میگیرم. چکار کنم؟

خب مشکل سره چیه ؟؟؟

بعدم حداقل قبل از ترک خونه تون

یه مشاور برید  هر دو

تا کمک تون کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب مشکل سره چیه ؟؟؟ بعدم حداقل قبل از ترک خونه تون یه مشاور برید  هر دو تا کمک تون کنه

مشاوره نمیاد میگه من مشکل ندارم تو مریضی. همش میخوابه تنبل و بی خیاله. میگه تو باید منو تحمل کنی. همینطور که بابام مامانمو و خاهرام شوهراشونو تحمل میکنن

نه از اولش داشتیم 

خب وقتی می دونستید این مرد به درد نمی خوره و باز ازش بچه دار شدید در مقابل اون طفل معصوم مسئولید.
بچه که لباس تن آدم نیست دربیاری بندازی اون طرف. هرکجا می ری بچه تو ببر. با چه اطمینانی می خوای بچه رو بذاری برای مرد تنبل؟ اگه بلایی سر بچه بیاد می خوای چه کار کنی؟

خب وقتی می دونستید این مرد به درد نمی خوره و باز ازش بچه دار شدید در مقابل اون طفل معصوم مسئولید. بچ ...

بچه ناخواسته بود. بچه رو ببرم هر روز میخواد بیاد خانوادمو اذیت کنه .