یکبارم مهمونی رفتم خونشون با دخترای فامیل نشسته بودیم گفت تو برو جای بزرگترها بشین اینجا نشین
خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫
خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده
حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بیحجابی و بدحجابی میمیرد، و بستگان او را در قبر میگذارند و روی آن زن را با خشت و خاک میپوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان میخندند و میگویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک میکرد و به گناه میانداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را میپوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم میشوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمیکند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمیسازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
فاصله بگیر ازش تا میتونییییی و خودتو ببر بالا همین زخم کاری میشه براش
منم دارم روانشناسی میخونم خدا بخواد برای ارشد میخونم
تصمیم دارم خودمو رشد بدم اونقدری که دیگه حرفا و رفتارشون برام بی اهمیت بشه
من یع مدت درس ول کردم اون رفت دانشگاه، منم دوباره رفتم ثبت نام کردم حداقل اینقدر رنج نکشم بابت سطح و لولم
ببین مثلا چندتا دختر فامیل که خیلییی خوشگل و به قولی باکلاس ترن پیدا کرده با اونا رفیق شده
بقیه محل نمیده فقد همون دوسه نفر
که زود شناختیش ارزش خودتو بدون دیگه باهاش ارتباط نگیر منم یه دوست این طوری داشتم
اره دیگ ارزش نداره انشالله خدا یه رفیقی بهم بده که اینقدر سطحی نگر و ظاهر پسند نباشه
و تو رو بخاطر منفعت و مال و منالت نخاد وجودت روحت بخاد