یکبارم مهمونی رفتم خونشون با دخترای فامیل نشسته بودیم گفت تو برو جای بزرگترها بشین اینجا نشین
خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫
کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴
در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔
خوشبختی از نظر من وجود خدا تو زندگیست صبور باش حتی وقتی هیچ چیز بنظر منطقی نمیاد به خدا اعتماد کن🤍🤍😘😍🌙🌙❤هر رابطه ای بیرون از خانواده، چت، عشق، دوستی، صحبت، نگاه و.. حرامه لطفا خودت حفظ کن🌈🌈⛈️🌙😍🌠💘💘🍫🍫
دختر عموی ترو نمیدونم.منم یه دختر عمو داشتم (چون الان دیگه دختر عموم نیست)از کوچیکی دوسه سالگی باهم بودیم حتی دانشگاه گاهی کلاسامون باهم بود
بعد تموم شدن درسش رعت تهرانو دیگه سراغی از من نگرفت و همونجا عروسی کرد الان بعد ۱۴ سال اومده میگه من خیلی دوستت دارم و چرا بامن خوب نیستی منم قهوه ایش کردم
حالا چه رشته ای می خونه؟؟ دانشجو شدن خیلی هنری نیست.مگر پزشکی و دندون
کامپیوتر میخونه
دیروزم ماشین مدل بالا سوار بود باشوهرش با چندش نگام کرد سلام زورکی داد و رفت
عزیزم ادم ازدواج که میکنه بدون اینکه خودش بخواد از همه گذشته اش دور میشه.شوهر و خانواده شوهر و حاشیه ها و حرفا و حدیثتی مربوط به اونا دیگه فرصتی واسه ادم نمی ذاره که بخواد به دوستانش زنگ بزنه.و سراغی بگیر