گل_همیشه_خندان مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 عنوان کرونا گرفتم چکار کنم😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 20 پست حالم اصلا خوب نیست یه بند سرفه میکنم 😢😢چی بخورم ؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar 1404/08/10 | 06:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 اح باز شروع شد چی شد 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 توام غذه ها زده بیرون؟ خیلی بی حالی؟ من اصلا نمیتونم بیدار بمونم ار بی حالی آره عزززم خییییلیییی بی حالم اصلا نمیتونم تکون بخورم افتادم بدددد جورغده ها یعنی چی زده بیرون؟ اینو متوجه نشدم عزیزماگر سرفه داری و التهاب پردنیزولون ۵۰ روزی یه دونه بخور شفات تو همینه فقطمن تموم کرده بودم الان رفت برام خرید 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 واییی علائمش چیه؟؟ منم مریض شدم نمیدونم آنفولانزاس یا چی سرفه های مداوم تورم گلو و درد سینهتبابریزش تهوع شدیدبدن درد زیاااادبی حالی 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 بدن دردم داری؟ شدییید 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 1028 من برای التهاب روزی یکی پردنیزولون ۵۰ خوردمبرای آبریزش شدیدم هر ۸ ساعت فستُوربرای بدن درد کلد استاپ هر ۸ ساعتاینم تجربه من هر کسی خوند و استفاده کرد یه صلوات برای خوشبختی خودش و منو بچه هام بفرسته❤️ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar