2777
2789
عنوان

پریودی که خون روانه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست
عزیزمن طبیعی نیست اخه چرا تا حالا دنبال درمان نرفتی و فقط سرکوب کردی؟ 😑 دو تا پد در امتداد هم بذار ...

دیشب رفتیم کلینیک سرم و چندتاامپول ویتامین به سرم زد 

ولی همچنان خونریزیم همینطوره ،دکتر داخلی بود دیشب گفت چون مدت زیادی پریود نشدی و ال دی خوردی آبکی بودن پریودت از عوارض داروهاس،گفت چندماه اینطوری میشی ،یه متخصص زنان برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا نوار بهداشتی بزار موقع رفتن با اسنپ. شلوار بپوش اگه چادر داری بپیچ دور کمرت و باسنت بعد مانتو ...

با همسرم دیشب رفتم کلینیک،یرم و آمپول ویتامین اینا زد،میدونی از فامیلای همسر که دعوت میکنن اه چندبار بگم نمیتونم بیام نمیشه پشت سرهم افتادن مهمونی ها ،تر زدم به بدنم 

البته من آدم نمیشم بیارم همچین غلطی کرده بودم 

با همسرم دیشب رفتم کلینیک،یرم و آمپول ویتامین اینا زد،میدونی از فامیلای همسر که دعوت میکنن اه چندبار ...

ببین این مسیله چیزی نیست بخاطر فامیل همسر به بدنت آسیب بزنی.اپن زمانها بگو من شرایطم اوکی نیست اگه ناراحت نمیشید فلان روز بیابیم.همسرت هم که می‌دونه .

دیگه مسیله قاعدگی همه میدونن ،

.خداروشکر الان بهتری.خواهش میکنم به خاطر آدمهایی که سلامتی تو براشون مهم نیست بدنت آسیب نرسون.(البته بعد از اولین بار که بگی همه دیگه قلق تو رو میدونن ،بعد اونایی که پشتت حرف زدن رو میشناسی و قطع رابطه می‌کنی)

دیشب رفتیم کلینیک سرم و چندتاامپول ویتامین به سرم زد ولی همچنان خونریزیم همینطوره ،دکتر داخلی بود دی ...

ب سلامتی عزیزم پیگیری کن 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین این مسیله چیزی نیست بخاطر فامیل همسر به بدنت آسیب بزنی.اپن زمانها بگو من شرایطم اوکی نیست اگه ن ...

اتفاقا همه شرایطمو می‌دونن،چه فامیل همسرم چه خودم ،،

از فامیل همسرم نشنیدم ولی فامیل خودم مسخره میکنن میگن توام که همیشه پریودی یعنی فک میکنن ازقصدمیگم که نرم ،یا میگن مگه چیه همه پریودمیشن تو دیگه نوبرشی ، 

هی میگم بخدا پریودی های من وحشتناک سنگین و درد آور ،توخونه های که دستشویی رو به پذیرایی،اقاهم هس من نمیتونم هر۱ساعت برم واسه تعویض نوار ،یا صدای خرچ خرچ نوار میاد یا استرس میگیرم نکنه مبل یا فرش کثیف کنم،لااقل تو خونه خودم راحتم زود زود تعویض میکنم نمی‌ذارم نشتی بده،

ولی دیگه نمی‌خورم هورمون هام به تنظیم بیفته اقدام کنم واسه بارداری

اتفاقا همه شرایطمو می‌دونن،چه فامیل همسرم چه خودم ،،از فامیل همسرم نشنیدم ولی فامیل خودم مسخره میکنن ...

گور بابای باقیه.با همچین آدمایی قطع رابطه کن حتی اگه خواهرت باشه.میخوام صد سال نباشن