2777
2789
عنوان

پریودی که خون روانه

351 بازدید | 43 پست

وای دارم میمیرم از شکم درد و حالت تهوع ،سر شب پریود شدم خونم کاملا انگار آب میره آنقدر روان هس به شدت هم زیاده،هنوز هیچی نشده سرگیجه گرفتمم،

بعد ۵ماه پریود شدم،منه خاک بسر قرص ال دی می‌خوردم که پریود نشم ،یبارم همچین غلطی کرده بودم ،بس که پریودام وحشتناک میشه دوس ندارم بشم،

انقدر درد دارم حالت تهوع میگیرم ،صبح تو خونه تنهام همسرم فردا شب میاد میترسم حالم بده بمیرم تو خونه،

وای چه غلطی کنم

چرا قرص میخورین اخه،برو یه غذای مقوی یه مشت آجیلی بردار بخور

بس که پریود شدنی خونه نشین میشم نمیتونم جایی برم،خاک تو سرم واقعا ،الان خیلی خطرناکه این روان شدن خون،؟انگار شیر آب باز کردی،تو نت چیزای ترسناکی نوشته بود استرس گرفتم

از آجیل فقط گردو و بادام دارم نمیتونم بخورم حالت تهوع دارم ،یه ذره عسل خوردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر میتونی با اسنپ برو کم کم بیمارستان ی ویزیت بشو همون بخش عمومی الانم صبحه امنه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

عزیزم قرص ال دی راهش نیس بدنتو نابود میکنه 

ببین گلم اینکه پریودات دردناکه حتما یه علتی داره باید علت یابی بشه درمان بشه نه اینکه با ال دی سرکوبش کنی الانم برو بیمارستان که خیالت راحت باشه و نترسی

نمیتونم اصلا جایی برم همه جام کثیف میکنم بس که خونریزیم شدیده ،

عزیزمن طبیعی نیست اخه چرا تا حالا دنبال درمان نرفتی و فقط سرکوب کردی؟ 😑 دو تا پد در امتداد هم بذار دو تا شورت روش بپوش برو بیمارستان 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بس که پریود شدنی خونه نشین میشم نمیتونم جایی برم،خاک تو سرم واقعا ،الان خیلی خطرناکه این روان شدن خو ...

گوشت و جگر بخور اگه بازم حالت تهوع داشتی برو سرم بزن دیگه چاره ای نیس،هرگز جرئت نکردم با قرص پریودم رو عقب بندازم نمیدونم چرا بقیه اینکارو میکنن نگران نباش خطرناک نیست منم قبلا پریودم بس شدید بود حتی زیردوش همراه آب و کف خون هم از من میرفت تو چاه،مثل شیر آب همش خون ازم جاری بود ده روز اینجوری بودمم هیچیمم نمیشد ولی ضعف میکردم و سرگیجه

نمیتونم اصلا جایی برم همه جام کثیف میکنم بس که خونریزیم شدیده ،

چند تا نوار بهداشتی بزار موقع رفتن با اسنپ. شلوار بپوش اگه چادر داری بپیچ دور کمرت و باسنت بعد مانتو بپوش برو

من حاضرم جایی نرم ولی قاعدگیم بهم نخوره .نمی‌دونم چرا شماها این بلا رو سر خودتون میارید.

گوشت و جگر بخور اگه بازم حالت تهوع داشتی برو سرم بزن دیگه چاره ای نیس،هرگز جرئت نکردم با قرص پریودم ...

روانی آن که قرص میخورن‌پریود نشن.

یادمه مجرد بودم عمه و دختر عمه هام میگفتن قرص بخوریم مثلاً روزه هامون رو کامل بگیریم.(اونا هم مجرد بودنت)

یا قرص بخوریم میریم زیارت مشهد پاک باشیم

ولی من به بار جرات نمی‌کردم برای پریود نشدن قرص بخورم حتی مشهد میرفتم باهاشون شده پر باشم.خب این حق طبیعی بدن منه نمیشه بهم بزنمش که

روانی آن که قرص میخورن‌پریود نشن.یادمه مجرد بودم عمه و دختر عمه هام میگفتن قرص بخوریم مثلاً روزه هام ...

یچیز عادی شده ولی تو سیستم طبیعی بدن دست میبری و بهمش میریزی به اندازه کافی با مواد غذایی که بهمون میفروشن مستعد هربیماری هستیم

یچیز عادی شده ولی تو سیستم طبیعی بدن دست میبری و بهمش میریزی به اندازه کافی با مواد غذایی که بهمون م ...

آفرین.

من دانشجو بودم یادمه سر به کیست خونی پریود نمی‌شدم دیوانه شدم که چرا پریود نشدم اصلا هر دختری می‌گفت بابا چیه مگه خوش اومدن داره، میگفتم خوش اومدن نداره ولی به این طریق میفهمم بدنم سالمه.خون های کثیف دفع میشه و خیلی چیزای دیگه.ولی خوب کسی نخواد بفهمه نمیفهمه

آفرین.من دانشجو بودم یادمه سر به کیست خونی پریود نمی‌شدم دیوانه شدم که چرا پریود نشدم اصلا هر دختری ...

حالا ایشالا اسی چیزیش نیست معمولا مشکل خیلی جدی پیش نمیاد ولی بدن به هم میریزه خب،البته اون خون که کثیف نیست دیواره رحم هست که بستری برای تشکیل نطفه و جنین وقتی جنینی درکار نیست اون دیواره میریزه و از بدن خارج میشه

عزیزم قرص ال دی راهش نیس بدنتو نابود میکنه ببین گلم اینکه پریودات دردناکه حتما یه علتی داره باید علت ...

خیلی دکترا رفتم برا همین پریودیم از زمان قبل ازدواجم همینطورم داروهاشون فقط ضد بارداری هس