خیلی رک بهتون بگم
پسرا قابلیت اینو دارن باهاتون لاس بزنند
ولی بهتون ذرهای علاقه نداشته باشند.
كسى كه تورو بخواد
هم وقت داره،
هم حالتو ميفهمه،
هم حرفى رو كه نبايد، نميزنه
هم حرفى رو كه بايد، ميزنه
از من و تو و صد تاى ما هم بهتر ميفهمه
دخترارو عصبی کنید
پسرارو مست
اونوقت هرچی تو دلشونه بهتون میگن
اینکه پسرا غیرتی میشن به این معنی نیس که به ما اعتماد ندارن. اونا به همجنساشون اعتماد ندارن!
الکی خودتون رو گول نزنید واقعیت اینه که هرچقدر سراغتو كمتر گرفت،بدون به همون اندازه حواسش به يكى ديگست...
شعورِ آدما تو عصبانیتشون معلوم میشه وگرنه همه تو آرامش میتونن ادای با شخصیتا رو درآرن
اگه میخوای برای همیشه نگهش داری،باهاش اونطوری رفتار کن که انگار هنوز به دست نیاوردیش!
اینایی که میگن پسری که دوست داشته باشه دست بهت نمیزنه چرته
پسري كه يه دخترو دوس داره قطعا به
سكس با اون دخترم فكر ميكنه،منتها اگه
دختره نخواست بهش فشار نمياره همين!
هیچوقت دنبال کسی نرید، کسی ک قدرتونو بدونه باهاتون راه میاد !
چهره و بدن سکسیت نظر بقیه رو جلب میکنه
ولی نگهشون نمیداره
مثل نمایشگاه میمونی
نگات میکنن و رد میشن
میخوای نگهشون داری؟
رو شخصیتت کار کن
اگه میدونستید یک ادم اشتباه چقدر میتونه روح و جسمتون رو تباه کنه اینقدر تشنه رابطه نبودید...
تو میگی بذار بهش مهربونی کنم رابطمون حیفه خراب بشه
ذهن خودشیفته اون میگه" داره بهم مهربونی میکنه پس چقدر محتاج ارتباط با منه و من چقدر ادم خفنیم"
رابطه جنسی مثل غذا خوردن نیست که وقتی الان شکمت سیر باشه سمت غذای دیگه نری
مثل مواد مخدره که هرچی بکشی دوست داری بیشتر شو تجربه کنی، پس الکی خودتو گول نزن با بیشتر تجربه کردنش چشم و دل سیر نمیشه کسی!
با کسی ازدواج کنین که وقتی باهاش وسط جمع نشستین سرتون بالا باشه!
هیچی مضطرب کنندهتر از این نیست که پارتنرتون آداب معاشرتش ضعیف باشه .
پسرا اينجورين كه ببين من ميرم با آدماي ديگه هر غلطي دلم خواست ميكنم ولي تو اين گوهارو نخور،بشين به پاي من فقط.
هر چقدر هم از یه لباس خوشت بیاد وقتی ببینی تن همه هست خاص بودنش رو از دست میده..
رابطه ای که پسر بیشتر علاقه داره به ازدواج ختم میشه، رابطه ای که دختر بیشتر علاقه داره، به تراپیست!
اکس هول هم آبروی تورو میبره هم آبروی نداشته خودشو
پسرا اینجورین که عاشقانه بهت خیره میشن، پیشونیتو میبوسن و ساعت ها موهاتو ناز میکنن و از فرداش تصمیم میگیرن یه جوری رفتار کنن که انگار نمیشناسنت، بدون هیچ دلیلی
اگه یه دختر دیگه میتونه پارتنرت رو بدزده، عزیزم، اون دختر داره در حقت لطف میکنه
پسرا میفهمن ناراحتی ولی میرن عین گاوی که یونجه شو کامل خورده تخت میخوابن
هیچکس با محدود شدن، متعهد نشده.
پسری ک کاربلد باشه هیچوقت ازت نمیخواد که باهاش بری تو رابطه
این طوری که چشم باز میکنی میبینی وسط رابطه ای :)
اونمنتظره توپیام بدی و تو منتظری اون پیام بده
این وسط یه مهربونمثلمنپیدا میشه بهش پیام میده و رابطتون به فاکمیره
پسری که رسوندتت خونه و وایساده پشت سرت تا از در خونه داخل رفتنت رو هم نگاه کنه، قطعا عاشقته...
البته شایدم داره باسنتو دید میزنه، کار پسرا اصلا معلوم نمیکنه
مردها وقتی به مشکلی بر میخورن، یه تایمی رو میخوان تنها باشن تا یه راهحلی پیدا کنن مردها دیگه حوصله خودشونم ندارن تو این وضع تخمی
انقدر سه پیچ نشید اوضاع برای همه سخته ولی سختیش برا مردا دوبل هستش
به چشمای پسرا اعتماد نکنید
اونا میتونن جوری نگاهت کنن که انگار عاشقانه میپرستنت در صورتی که حتی دوستت هم نداشته باشن:)
ولی اینکه میگن پسرا جایگزین رو پیدا میکنن بعد باهاتون کات میکنن فکتیه که حاضرم یه دست و پامو سر اثباتش بذارم وسط =))))
بابام همیشه یه نصیحت بهم میکرد ، همیشه و همه جا تا موقعی باش که احترامت حفظ میشه ، احترام تنها سرمایه آدمیزاده