2777
2789
عنوان

گم شدن اولین سونو و آزمایش

1908 بازدید | 16 پست

من اولین آزمایش بارداریم که مثبت بود و همچنین اولین سونوگرافی هفته ششم رو گم کردم😔خانم های باردار عزیز به نظرتون مشکل بوجود میاد؟؟؟تو رو خدا اگه کسی میدونه کمکم کنه

بعد اینکه من الان هفته دوازدهمم،بلند کردن یه بچه ۱۰ ماهه خطرناکه واسه نینیم؟؟؟من نگرانم

🌸خدایا شکرت🌸

نمیدونم

سونو‌ و آزمایش اول به چه دردت میخوره

فدا سرت گم شد

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی بوجود نمیاد سونو ان تی رو ولی نگه دار. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
مرسی عزیزم

خواهش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
سونو گرافی nt کافی نیست؟اگه اینطور باشه من چیکار کنم😢😢😢😢

ان تی کافیه

مال من دکترم فقط انتی آنومالی و آخریشو برداشت و گفت بقیه ش بریز بیرون بیمارستانم نیار

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

عیبی نداره، نمیدونم اگه مراجعه کنی دارن دوباره بهت بدن یا ن ،حالا ک شده ب خودت استرس نده ،بیشتر برا این می‌خوان ک تولد رو حدس بزنن وگرنه مهم نیس

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

سلام برو همونجایی که ازمایش و سونو دادی بگو برات دوباره بزنن . ازمایشگاه که حتما میتونه دوباره پرینت بگیره بهت بده ولی سونو رو نمیدونم . عزیزان همیشه از برگه های ازمایش و سونو تون با گوشی عکس بگیرید اگه گم شد داشته باشید.

ان تی کافیه مال من دکترم فقط انتی آنومالی و آخریشو برداشت و گفت بقیه ش بریز بیرون بیمارستانم نیار

خداروشکر عزیزم😘مرسی خیلی آروم شدم

خدا خیرت بده

الان تنها غصم اینه که من دو بار امروز یه بچه ده ماهه رو بلند کردم😔و استرس دارم خطری نداشته باشه خدایی ناکرده،آخه احساس بد دارم

🌸خدایا شکرت🌸

منم سونوی اولمو داده بودم بیمه تاهزینه شو بده اونم پس نداده بود بهم  وقتی رفتم دکترگفت برواونو پیداکن بیارچون ازروی اون باید واست غربالگری بنویسم     ولی تودیگه غربالگری رو دادی پس اشکالی نداره