2777
2789
عنوان

خانم ها بیاید

162 بازدید | 21 پست

من چیکار کنم پریود بشم بخدا از نفخ شکم ترکیدم شکمم باد کرده فشار تو دلم زیاده اما نمیشم دوروزه پیش بی بی چک گذاشتم منفی شد چیکار کنم خو

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هورمونام داغونه هرسری میرم دکتر سونو ازمایش کلی دارو دوماه خوبم باز همون انقددد دکتر رفتم دیگه حوصلم نمیکشه الان سه ماهه پریود نشدم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

من هورمونام داغونه هرسری میرم دکتر سونو ازمایش کلی دارو دوماه خوبم باز همون انقددد دکتر رفتم دیگه حو ...

همش استرسه استرس نباشه راحت میشیم بخدا من یعنی چند روزه سگم آنقدر بدم درد کشیدن سگ نصب نمیاد

همش استرسه استرس نباشه راحت میشیم بخدا من یعنی چند روزه سگم آنقدر بدم درد کشیدن سگ نصب نمیاد

پووووف چ سخت چای زعفرون بخور

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

دمموش اویشن البته اگه مطمعنی باردار نیستی

دیگه چطور مطمئن باشم من سر پسرم پوستم کنده شد یعنی فکر کنم تنبلی تخمدان هم دارم

پووووف چ سخت چای زعفرون بخور

بخدا یه بار ده روز جلو تر شدم خودم هنگ کردم الان همه بدنم درد می‌کنه انگار با چوب منو زدن بقران 

بخدا یه بار ده روز جلو تر شدم خودم هنگ کردم الان همه بدنم درد می‌کنه انگار با چوب منو زدن بقران

یه مسکن بخور لااقل

خوردم بابا اعصاب نزاشته برام بخدا حالم خرابه نمیتونم بخوابم

انشالله تا صب بیاد