2777
2789

هیچی چرت و پرته من دوسال هئیت امنایی درس خوندم پوستم کنده شد البته الانم هیئت امنایی هستم راضیم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیئت امنایی از کلاس اول هم داره 

دختر من می‌ره و الان کلاس ششمه 

تیزهوشان ششم امتحان میدن ولی خیلی سخت گیرن و حتی بچه هایی که قبول میشن هم خیلیا سال اول رو میرن بعد خسته میشن

امتحان تیزهوشان بعد تموم شدن کلاس ششم میگیرن

امتحان نمونه از مقطع ششم حذف شد یعنی بدون آزمون میتونی ببری ثبت نام کنی 

مدارس هئیت امنایی ام میتونی از گوگل بخونی ، خلاصه بگم میشه نیمه دولتی یعنی والدین نظارت بیشتری نسبت به دولتی رو تحصیل و شرایط تحصیل بچه‌اشون دارن امکاناتشونم بالاتره

چطوریه امتحان میگیرن؟

نه ورودی خاصی نداره فقط معدل مهمه

مثلاً یه مدرسه میگفت ۱۹ به بالا قبول میکنیم و کسایی که معدلوشن از ۱۹ پایین میومد رو از مدرسه به نوعی اخراج میکردن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بستگی به هدف خود بچه هم داره 

دختر منم کلاس سومه از مدرسه میاد واسه خودش برنامه میریزه درس میخونع 

سعی میکنه لوح تقدیر بگیره چون از مدیر شنیده تاثیر داره 

میگه میخام یه سال جهشی بخونم بعدم تیزهوشان 

من با جهشی خوندنش مخالفم همون بخونه بره تیزهوشان یا نمونه که دوست داره

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یعنی اسم مدرسه نمونه دولتیه میبری ثبت نام نیکنی؟

اره ولی خب فقط اسم نمونه مونده روش در کل شده یه مدرسه معمولی چون آزمون نداره

البته شهر به شهر فرق داره بعضی جاها هم یه آزمون ورودی کوچیکی خود مدرسه ممکنه بگیره