z7a7 مدیر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست سلام. دوستان سنم رفته بالا. دیگه خسته شدم از حرفهای اطرافیان واقعا نمیتونم بیتوجه باشم خیلی کنایه میشنوم دیگه عروسی اینا نمیتونم برم احساس میکنم همه بد بهم نگا میکنم. بنظر شما حس ششم شما میگه من چند سالگی ازدواج میکنم؟ 1404/08/09 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 ناامید نشو من جات بودم این کارم میکردم تهش نمیشد دیگه ولی همین سایت خیلیا رو دیدم از طریق آدم و حوا ... برای من فک نکنم بشه ولی بازم ببینم چی میشه
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 شاغل هستید یا درحال تحصیل ببخشید ولی شما تو شرایط من نیستی که ببینید من چی میکشم. من الان نمیتونم رو کارم تمرکز کنم چون از تحت فشارم از طرف خانواده و فامیل و حتی جامعه.
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 ببخشید ولی شما تو شرایط من نیستی که ببینید من چی میکشم. من الان نمیتونم رو کارم تمرکز کنم چون از تحت ... بی تاثیر نیست ولی نباید اجازه بدید که بهونه مناسبی بشه این دلیل.شرایط ایده آلی وجود نداره
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 بی تاثیر نیست ولی نباید اجازه بدید که بهونه مناسبی بشه این دلیل.شرایط ایده آلی وجود نداره نمیشه فایده نداره. من نمیخام شرایطم ایده آل بشه، منم میخام شرایطم مثل بقیه دخترا و هم سن هام باشه همین
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 نمیشه فایده نداره. من نمیخام شرایطم ایده آل بشه، منم میخام شرایطم مثل بقیه دخترا و هم سن هام باشه ه ... بقیه همسن و سال هاتون چجوری هست
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 بقیه همسن و سال هاتون چجوری هست همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمرم هم مجرد بمونم
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمر ... نه باوا من دیدم سی ساله ازدواج کرده اینجوری فکر نکنید
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمر ... ولی به نظر من توقع های دسته جمعی خانوم ها باعث شده جون نتونه ازدواج کنه واقعا
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 ولی به نظر من توقع های دسته جمعی خانوم ها باعث شده جون نتونه ازدواج کنه واقعا اشباهت نکنید اصلا اینطور نیست از طرف من که ۱۰۰ درصد اینطور نیست. ولی همه پسرا دنبال دخترای زیبا هستن و ما معمولا براشون کم هستیم
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 اشباهت نکنید اصلا اینطور نیست از طرف من که ۱۰۰ درصد اینطور نیست. ولی همه پسرا دنبال دخترای زیبا هستن ... به نظر من زیبایی اولویت نداره و نباید داشته باشه آنچنان.مهم اون سازگاری و درک از زندگی هست و همراه شدن برای کامل شدن به زندگی خوب
z7a7 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 837 به نظر من زیبایی اولویت نداره و نباید داشته باشه آنچنان.مهم اون سازگاری و درک از زندگی هست و همراه ش ... همه همینو میگن ولی تو عمل دقیقا برعکسه
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 439 همه همینو میگن ولی تو عمل دقیقا برعکسه من به شخصه این رو خودم قبول دارم که چهره میتونه با بیماری و هزار تا چیز دیگه از بین بره پس چرا بسنده کنم به این.شخصیت و اهداف همسر اهمیت داره و همچنین مسئولیت پذیری