2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست
ناامید نشو من جات بودم این کارم میکردم تهش نمیشد دیگه ولی همین سایت خیلیا رو دیدم از طریق آدم و حوا ...

برای من فک نکنم بشه ولی بازم ببینم چی میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاغل هستید یا درحال تحصیل

ببخشید ولی شما تو شرایط من نیستی که ببینید من چی میکشم. من الان نمیتونم رو کارم تمرکز کنم چون از تحت فشارم از طرف خانواده و فامیل و حتی جامعه.

ببخشید ولی شما تو شرایط من نیستی که ببینید من چی میکشم. من الان نمیتونم رو کارم تمرکز کنم چون از تحت ...

بی تاثیر نیست ولی نباید اجازه بدید که بهونه مناسبی بشه این دلیل.شرایط ایده آلی وجود نداره

بی تاثیر نیست ولی نباید اجازه بدید که بهونه مناسبی بشه این دلیل.شرایط ایده آلی وجود نداره

نمیشه فایده نداره. من نمیخام شرایطم ایده آل بشه، منم میخام شرایطم مثل بقیه دخترا و هم‌ سن هام باشه همین

بقیه همسن و سال هاتون چجوری هست

همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمرم هم مجرد بمونم

همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمر ...

نه باوا من دیدم سی ساله ازدواج کرده اینجوری فکر نکنید 

همه ازدواج کردن. هر چیزی یه زمانی داره دیگه از وقت ازدواج من گذشته و مجرد موندم و احتمالا تا آخر عمر ...

ولی به نظر من توقع های دسته جمعی خانوم ها باعث شده جون نتونه ازدواج‌ کنه واقعا

ولی به نظر من توقع های دسته جمعی خانوم ها باعث شده جون نتونه ازدواج‌ کنه واقعا

اشباهت نکنید اصلا اینطور نیست از طرف من که ۱۰۰ درصد اینطور نیست. ولی همه پسرا دنبال دخترای زیبا هستن و ما معمولا براشون کم هستیم

اشباهت نکنید اصلا اینطور نیست از طرف من که ۱۰۰ درصد اینطور نیست. ولی همه پسرا دنبال دخترای زیبا هستن ...

به نظر من زیبایی اولویت نداره و نباید داشته باشه آنچنان.

مهم اون سازگاری و درک از زندگی هست و همراه شدن برای کامل شدن به زندگی خوب 

به نظر من زیبایی اولویت نداره و نباید داشته باشه آنچنان.مهم اون سازگاری و درک از زندگی هست و همراه ش ...

همه همینو میگن ولی تو عمل دقیقا برعکسه

همه همینو میگن ولی تو عمل دقیقا برعکسه

من به شخصه این رو خودم قبول دارم که چهره می‌تونه با بیماری و هزار تا چیز دیگه از بین بره پس چرا بسنده کنم به این.

شخصیت و اهداف همسر اهمیت داره و همچنین مسئولیت پذیری

2790
2778
2791
2779
2792