2777
2789
عنوان

عفونت ادراری

415 بازدید | 12 پست

خانوما سلام.توی ازمایش دخترم عفونت ادراری وکریستال نشون داده ودکتر گفت دوباره ازمایششو تکرارکن.اگه عفونت باشه کسی اطلاعی داره خواهشا دریغ نکنید.😢

❤ 

اره مشکل خاصی نیس نگران نباش منم الان عفونت ادراری گرفتم مایعات بهش بده و چرک خشک کن هندوانه و مایعات زیاد بهش بده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه کاملا تمیز بشورش با اب وصابون بعد با دستمال تمیز خشک کن بعد کیسه رو بچسبون ومرتب بهش شیر بده تا ادرار کنه و ظف مدت نهایتا ی ساعت برسون ازمایشگاه اگر هم عفونت داشته باسه یه هفته انتی بیوتیک میخوره خوب میشه اصلا نگران نباش ولی اگه تمیز نباشه واژنش ممکنه ب اشباه بگن عفونته

میدونید کیسه که ازازمایشگاه دادن برای نمونه یکی بود متصدی گفت ازساعت ۴یا۵صبح کیسه رو بزار وتاهروقت ادرار کرد.بچه من تا۸صبح هیچی.بعداون کیسه دیگه داغون شد اخرش من نمونه رو ریختم توهمون کیسه مجبوشدم.دیروز دکترش میگه هرکیسه فقط نیم ساعت باید بمونه رو بچه.و اگریکبار جدابشه باید یکی دیگه استفاده کنی وقشنگ قبلش بچه رو بشوری وخشک کنی.یعنی ممکنه از شیوا اشتباه گرفتن نمونه باشه

دخترم ۷ماهشه

❤ 
میدونید کیسه که ازازمایشگاه دادن برای نمونه یکی بود متصدی گفت ازساعت ۴یا۵صبح کیسه رو بزار وتاهروقت ا ...

اول اینکه کیسه چند تا جدا از داروخانه بگیر هر چند بخوای میدن 

دوم اینکه پنج صب  شما ک کیسه رو گذاشتی تمام اصول رو رعایت میکردی از نظر شست وشو و دستت تمیز باشه دستمالی ک خشک میکنی کاملا تمیز باشه یا ن

سوم اینکه متصدی ک ورداشته بهت گفته پنج صب ازمایش بگیر چرا همچین حرفی زده ازمایشگاه ها معمولا تا ۸شب بازن