2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ از تاپیک آخرت😔بمیرممم

گلم آیت الکرسی خوندم برای شفای بیمارت ممنون میشم صلواتی مهمونم کنی در مورد مثانه هم درمان داره بابای دوستم داشت کامل خوب خوب شد الان چند ساله میگذره کامل خیالت راحت باشه 

گلم آیت الکرسی خوندم برای شفای بیمارت ممنون میشم صلواتی مهمونم کنی در مورد مثانه هم درمان داره بابای ...

عزیزم مثانشو عمل کردن یا چی؟چشم حتمااا صدتا صلوات میفرستم 

عزیزم مثانشو عمل کردن یا چی؟چشم حتمااا صدتا صلوات میفرستم

بابای دوستم داشت مثانش عمل کردن پرتو درمانی کرد الان سالم سالم سالم هست هیچ مشکلی نداره سر سوزن نگران توده مثانه نباش درمان داره خیلیم راحته

بابای دوستم داشت مثانش عمل کردن پرتو درمانی کرد الان سالم سالم سالم هست هیچ مشکلی نداره سر سوزن نگرا ...

خدا حفظت کنه خاهر بخدا داغونترینم امروز جواب اسکن اومده منم چیزی از اسکن سردرنیاوردم دکتر گفته باید جراحی شه و من موندم همین دکتر جراحی کنیم یا بریم پیش دکتر دیگه بخدا ابجی زندگیم متوقف شده اصلا فقط ارزو میکنم ی ثانیع بتونم بخابم😔

خدا حفظت کنه خاهر بخدا داغونترینم امروز جواب اسکن اومده منم چیزی از اسکن سردرنیاوردم دکتر گفته باید ...

گلم تو اینترنت دکتر پروفسور حسین کرمی سرچ کن اینستا هم داره کارش خیلی خوبه سوالی هم داری بپرس ازش 

گلم تو اینترنت دکتر پروفسور حسین کرمی سرچ کن اینستا هم داره کارش خیلی خوبه سوالی هم داری بپرس ازش

مهمترین قسمتش اینه این اتفاق تو اوج بی پولی برامون اتفاق افتاده خدا خودش رحم کنه دکتر گفت هزینه عمل گرونه ولی نگف چقدر حالا اگ برا همیشع خوب بشه مشکلی نیس خدا بزرگه😔

بابای دوستم داشت مثانش عمل کردن پرتو درمانی کرد الان سالم سالم سالم هست هیچ مشکلی نداره سر سوزن نگرا ...

عزیزم اسم دکترش و اینکه کدوم شهره رو‌میدونی؟😢